mtel digitalni servisi_mblog

Written by

m:tel: Štiteći sebe štitimo druge

m:tel info, m:vijesti| Views: 20383

Koristite digitalne servise kompanije m:tel

 

Povodom aktuelne epidemiološke situacije izazvane korona virusom, a da bismo što manje opteretili prodajna mjesta i time zaštitili kako zaposlene tako i sve vas, naše korisnike, podsjećamo vas na koje sve načine možete da pristupite m:tel uslugama putem naših digitalnih servisa i kanala komunikacije.

Krenućemo od onog što vam je sigurno trenutno najpotrebnije:

Dopuna prepaid računa

Dopunu računa prepaid korisnika možete obaviti na nekoliko načina iz vašeg doma:

  • Putem web sajta mtel.ba korišćenjem platnih kartica
  • Putem vašeg IPTV-ja
  • Korišćenjem servisa Moj meni pozivom *100#
  • Slanjem SMS-a
  • Putem m:goaplikacije

Za online dopune i dopune putem IPTV-ja iznad 5 KM dobijate i poklon dodatne gigabajte.

m:go aplikacija

Putem ove aplikacije saznajte sve novosti kompanije m:tel, dopunite račun, pronađite brojeve telefona u imeniku, platite parking, saznajte stanje vašeg računa, prijavite eventualnu smetnju ili se dopunite dodatnim netom.

Portal Moj m:tel

Pristupite svom personalizovanom Moj m:tel portalu i upravljajte svim svojim uslugama online. Dodajte uslugu, iskoristite mogućnost uključenja na riječ, aktivirajte račun na mail i još mnogo toga.

m:tel IPTV

Pored dopune prepaid računa za koju dobijate i dodatne gigabajte neta, daljinski upravljač m:tel IPTV-ja možete iskoristiti i za aktivaciju dodatnih paketa, videoteka, i svega onog što će vam upotpuniti dane provedene u vašem domu.

Plaćanje računa

Podsjećamo vas i na uslugu račun na mail kojom ćete svakako smanjiti broj izlazaka i kontakata sa drugima, te na taj način biti savjesni kako prema sebi tako i prema drugima. A ovu uslugu možete najjednostavnije da aktivirate putem portala Moj m:tel na adresi moj.mtel.ba , a za još jednostavnije plaćanje računa posjetite stranicu mtel.ba i u samo par klikova platite svoj telefonski račun platnom karticom vaše banke.

Pored ovih, tu su svakako i drugi kanali komunikacije sa m:tel-om, svi dostupni 24 sata dnevno: web shopMoj meni (*100#), kontakt centar pozivom na brojeve 080050000 ili 066 101010blog.mtel.ba, te FB i IG putem kojih ćete biti u toku sa svim našim najvažnijim novostima.

Ostanite savjesni, strpljivi i solidarni – štiteći sebe zaštitite i druge!