Written by

m:tel TV donosi bogat filmski i dokumentarni program

m:tel IPTV, tv filter| Views: 445

Slavni Stiven Spilberg je režirao, po mnogima najbolji film za djecu, kultno ostvarenje “Kuka”, koji na TV kanalu HBO možete pogledati 28. februara u 20.00 časova.

U letećoj avanturi iz magije Stivena Spilberga, „Kuka“, Robin Vilijams glumi odraslog Petra Pana, a Dastin Hofman je ozloglašeni kapetan Kuka. Zabavi se pridružuju Džulija Roberts kao Zvončica, Bob Hoskins kao gusar Smi, a Megi Smit je baka Vendi Darling, koja mora da ubijedi sredovječnog advokata Pitera Beninga da je nekad bio legendarni Petar Pan. I tako avantura iznova počinje, Petar odlazi u Nedođiju da spasi svoje dvoje djece od kapetana Kuke. Usput ponovo otkriva moć mašte, prijateljstva i magije. Ova klasična priča prilagođena za djecu svih uzrasta nominovana je za pet Oskara 1991. godine, uključujući i onaj za najbolje vizuelne efekte.

Kevin Kostner i Ben Aflek predvode sjajnu glumačku ekipu u dramskom ostvarenju “Poslovni ljudi”, koji je na programu Televizije Republike Srpske u subotu 2.marta u 20.15 časova.

Ambiciozni Bobi  Woker još uvijek je  mlad vođa prodaje u velikoj američkoj brodograđevinskoj korporaciji, porodični čovjek koji vjeruje da mu je život američki san. Oženjen je brižnom Megi s kojom ima sina, živi u velikoj kući u predgrađu, vozi Porše i rekreativno igra golf u prestižnom klubu. No, godina je 2010. i ekonomska kriza u punom je jeku, pa njegov šef Džejms Selindžer jednog dana službenici za ljudske resurse  naloži da otpuštanjem dijela radnika smanji troškove poslovanja…Kreće nevjerovatan zaplet, ali i rasplet…

Nedjelja 3. mart u 20.55 časova-Ekskluzivno na National Geographic kanalu-premijera dokumentarnog filma “Slobodno penjanje”.

Hvaljen od Njujork tajmsa kao “nevjerovatan dar svima onima koji vjeruju da još nije dostignuta granica ljudskih sposobnosti, film “Slobodno penjanje”,  nominovan za Oskara i dobitnik nagrade Bafta, doživjeće svjetsku premijeru 3. marta. Uprkos naporima prijatelja, porodice i nove djevojke da ga odgovore od ovog opasnog poduhvata, Aleks Honold se sprema za svoju najizazovniju avanturu dosad. On je najuspješniji slobodni penjač na svijetu. Njegov cilj je da se popne na vrh El Kapitan u nacionalnom parku Josemiti. Uspon na 975 m visok cilj bez kanapa i bezbjednosne opreme, biće najzahtjevniji poduhvat dosad. Ako uspije, popeće se na najviši zid koji je iko ikad osvojio bez opreme.

TV CINEMAX donosi još jedan interesantan film “Ime žene” koji je na programu 5.3.2019. godine u 18.30 časova.

Nina (Kristijana Kapotondi) se seli iz Milana u malo selo u Lombardiji, gdje se zapošljava u luksuznoj bolnici. To je elegantan, gotovo bajkovit svijet. Međutim, jedna neprijatna, mračna tajna krije se ispod površine. Kada je Nina otkrije, biće primorana da se suprotstavi svojim koleginicama, Italijankama i strankinjama, i razotkrije upravnika bolnice, Marka Mariju Torija (Valerio Binasko), boreći se za svoja prava i očuvanje dostojanstva.

Ukoliko ove i druge m:tel TV sadržaje želite da pratite putem novog TV-a, ovdje pogledajte najnoviju ponudu.