Written by

m:tel TV donosi u vaše domove najbolje filmove i serije

m:tel IPTV, tv filter| Views: 240

Ekskluzivno na kanalu HBO, kriminalistički film “Zmijske oči”, možete pogledati 13. decembra u 20.00 časova.

Lukavi detektiv iz Atlantik Sitija, Rik Santoro (Nikolas Kejdž), odlazi na bokserski meč sa starim pirjateljem, komandantom mornarice Kevinom Danom (Gari Sinis), koji je sada visoki zvaničnik Ministarstva odbrane i radi sa američkim sekretarom odbrane. Kad je Dan okrenuo leđa, neko je ubio sekretara odbrane i 14.000 gledalaca postaju mogući osumnjičeni, saučesnici i svjedoci. Arena je zatvorena i istraga ubistva počinje. Dobivši privremenu nadležnost nad slučajem i želeći da spasi karijeru svog prijatelja, Rik se udružuje s Danom i oni počinju da istražuju činjenice. Događaji koji su doveli do ubistva ponovo oživljavaju kroz sjećanja svakog od svjedoka, a Rik sklapa dijelove slagalice i otkriva zamršenu zavjeru.

TV CINEMAX ponovo pozitivno iznenađuje svoje gledaoce, ovaj put sa sjajnim scenarijem filma “Posljednje putovanje”, koji je na programu u petak 14.12. u 18.10 časova.

Eduard Leander, star 92 godine, bivši je njemački oficir Vermahta koji nikada nije pričao o svojim ratnim iskustvima, uprkos mračnoj sjenci koju ona bacaju na njegovu porodicu. Njegova unuka Adile ne može da podnese ogorčenog starca. Kada Eduardova žena umre, njegova kćerka pokuša da ga smjesti u starački dom. Međutim, on odluči da pronađe Svetlanu, ženu u koju se zaljubio tokom rata, kada se borio sa Kozacima protiv Crvene armije. Eduard ne zna da li je ona preživjela. Adile krene za njim u pokušaju da ga izvuče iz voza za Kijev, ali na kraju nerado krene sa njim. Usput, oni upoznaju Leva, harizmatičnog ruskog Ukrajinca. Njega i njegovu porodicu takođe progoni prošlost. Adile se zaljubljuje u Leva, ali godina je 2014. i na pomolu je rat između Rusije i Ukrajine.

 

Od 16. decembra ekskluzivno na SUPERSTAR TV možete pratiti domaću seriju „Besa“.

U serijalu „Besa“, koji oslikava običaj čvrstog obećanja koje se mora održati i po cijenu života, lavirint nepredvidivih okolnosti ukršta puteve Uroša, običnog čovjeka,  i Dardana, regionalnog šefa mafije. Kroz 12 epizoda, svake nedjelje od 21.00 časova na  SuperStar TV-u  gledaćemo do koje granice je Uroš spreman da ide da bi zaštitio svoju porodicu.

Serija „Besa“, rađena je po najvišim produkcijskim standardima, okupila je poznate svjetske i domaće scenariste kao i regionalnu i inostranu glumačku postavu.

 “Ti biraš”, radni je naslov filma u čijem se scenariju svi ponekad možemo prepoznati. Ali, kad je ljubav u pitanju…

Pomfrit ili salata? Prijatelji ili ljubavnici? Desno ili lijevo? Život čine male i velike odluke. Žilijetin veliki problem je to što je potpuno nesposobna da donese i najmanju odluku. Čak i sa 40 godina traži od oca i dvoje najboljih prijatelja da odlučuju o svemu umjesto nje. Ali kad u njen ljubavni život uđu Pol, a zatim i Etjen – podjednako šarmantni i jedinstveni – normalno je jedino da Žilijetino srce zaigra. Ali ovog puta niko ne može da odluči umesto nje. Ponedjeljak 17.12. 2018.u 17.25 na kanalu HBO 2.

Iza, na prvi pogled jednostavnog naslova, film “Mama!”donosi fantastičnu priču o prelasku iz jednostavne i monotone svakodnevice, u uzbidljivu životnu priču.

Vodeći miran, ruralni život sa svojim mužem pjesnikom (Havijer Bardem), mlada žena (Dženifer Lorens) počinje da se osjeća ugroženo kad dolazak tajanstvenog para (Ed Haris i Mišel Fajfer) naruši spokoj njihovog seoskog doma. Poznata holivudska imena na TV CINEMAX, 19. decembar u 21.45 časova.

Podsjetite se i na aktuelne  m:tel ponude i uživajte u najboljem TV programu.

A detaljan TV vodič dostupan vam je na www.mtel.ba ili klikom na ovaj link.