Written by

m:tel TV donosi vrhunske filmove i serije

m:vijesti| Views: 298

 “Žena stoji, kao kapija, na izlazu i na ulazu ovoga svijeta,” zapisao je svojevremeno Ivo Andrić, pa će i naredni 8. mart  u sedmici koja je pred nama, taj dan u programima javnih servisa i komercijalnih TV stanica biti, u najvećem dijelu posvećen našim damama. Pogledaćemo priloge o uspješnim ženama,ostvarenim u poslovnom i porodičnom miljeu… 

 

Ostenete li kući za 8. mart, preporučujemo vam druženje uz Superstar TV i film “Vrijeme roka” koji je na program u 20.40 časova. 

Film “Vrijeme roka” je filmska adaptacija čuvenog brodvejskog mjuzikla. Priča prati dvije osobe koje se slučajno sreću u noćnom klubu Burbon Room na Sunset Stripu, zaljubljuju se i pokušavaju da ostanu zajedno, osamdesetih godina prošlog vijeka. 

Za ljubitelje serija,  Star TV je odličan izbor. Najaktuelnije serije i sezone očekuju vas svakodnevno na ovom kanalu. Naša ovosedmična preporuka je “Dauntosnka opatija” koju možete gledati svakim radnim danom od 19.00 časova.

Robert i Kora Krauli nemaju muških potomaka, te će po zakonu njihovo veliko imanje pripasti najbližem rođaku umjesto njihovoj kćerki Meri. Međutim, oba potencijalna nasljednika stradaju na Titaniku 1912, pa su Kraulijevi prinuđeni da traže novog… 

Pravi film u pravo vrijeme. “Zakon noći” u terminu od 23.55 časova na TV HBO, 9. marta 2019. godine o gangsterima, alkoholu, ljubavi…

Oskarovac Ben Aflek režira i glumi u dramatičnom kriminalističkom trileru „Zakon noći“. Aflek je takođe napisao scenario zasnovan na nagrađenom bestseleru Denisa Lehejna. Ova gangsterska saga smještena je u burne dvadesete, kad prohibicija nije uspjela da zaustavi tokove alkohola u ilegalnoj mreži kafana koje su vodili gangsteri. Priliku za sticanje moći i novca imao je svaki dovoljno ambiciozan i hrabar čovjek. Džo Koglin, sin bostonskog potpukovnika policije, odavno je okrenuo leđa strogom vaspitanju i prihvatio položaj odmetnika. Međutim, čak i među kriminalcima postoje pravila i Džo krši jedno od najvažnijih: prevario je moćnog šefa mafije ukravši mu novac i djevojku. Strasna afera se završava tragedijom, a Džo kreće na put osvete, ambicije, romanse i izdaje, koji ga vodi van Bostona i pomaže mu da napreduje na ljestvici uzavrelog podzemnog svijeta krijumčarenja ruma… 

Ekskluzivno na TV CINEMAX, kultni film “Na krilima orlova” u nedjelju, 10.3. u 20.00 časova.

Istinita priča o veličanstvenom životu Erika Lidela nakon što je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu 1924. godine. Lidel se vraća u Kinu, gdje je rođen, da živi sa roditeljima misionarima, skromno izbjegavajući slavu da bi podučavao lokalnu djecu. Godine 1937, Japanci napadaju Kinu uoči početka Drugog svjetskog rata. Lidel zajedno sa svojim prijateljem, Sijem Nijuom, snalažljivim borcem pokreta otpora, prepoznaje sve veću opasnost i šalje svoju suprugu Florens i njihove dvije kćerke u Kanadu. Zbog osjećaja dužnosti, Lidel ostaje da vrši svešeničku službu za civilne žrtve. On i ostali strani državljani ubrzo su zarobljeni i smješteni u jedan od mnogih japanskih logora, gdje su primorani da ostanu dvije godine. Prije predaje Japanaca, Lidel umire od tumora na mozgu. Ipak, njegova poruka nade ostaje besmrtna. Zavještanje Erika Lidela nastavlja da živi, a ljudi ga i dalje slave kao borca za život. 

Od 13. marta, od ponedjeljka do petka u 22.55 časova na TV FOX Life možete pratiti seriju „Dobro mjesto“, komediju koja će vas nasmijati do suza.

Od izvršnog producenta Majkla Šura (“Bruklin 99”, ”Parkovi i rekreacija” i “Ničiji vladar”) dolazi jedinstvena nova komedija o tome šta čini dobru osobu. Priča prati Elenor Šelstrop , običnu ženu koja odlazi u zagrobni svijet i greškom je poslata na “dobro mjesto” umjesto na “loše mjesto”, gde zapravo pripada. Dok se krije od Majkla , mudrog arhitekte Dobrog mesta (koji nije svjestan da je ona greškom tu), odlučna je u namjeri da odbaci svoj stari život i probudi dobro u sebi. 

Za ljubitelje napetih akcionih filmova, stiže prava poslastica. Triler “Putnik”, na programu je u červrtak, 14. marta u večernjem terminu u 23.15 časova na TV HBO 2.

U ovom akcionom trileru, Lijam Nison je Majkl, agent osiguranja, čiji svakodnevni povratak kući postaje sve samo ne rutinski. Nakon što mu u vozu priđe misteriozna žena (Vera Farmiga), Majkl je ucijenjen da otkrije identitet jednog putnika prije posljednje stanice. Dok se trka s vremenom da riješi zagonetku, Majkl je nesvjesno uvučen u zločinačku zavjeru koja dovodi u opasnost njegov život, ali i živote ostalih putnika.

 Za dodatne sadržaje koje možete pronaći na preko 250 kanala u okviru m:tel TV Paketa, kliknite ovdje.