Written by

m:tel TV ima najbolju filmoteku

m:tel IPTV, tv filter| Views: 242

Televizijski kanal HBO ekskluzivno donosi film “Izdaja”, obavještajni triler koji je na programu 27.1.2019. godine u 21.00 časova.

Dominika Egorova je mnogo stvari. Odana kćerka koja je spremna da zaštiti svoju majku po svaku cijenu. Primabalerina koja iznuruje svoje tijelo i um do krajnjih granica. Majstorica zavodljive i manipulativne borbe. Kada pretrpi povredu koja joj okonča karijeru, Dominika i njena majka se suočavaju sa mračnom budućnošću. Ona zato podlegne manipulacijama i postaje regrut “Škole vrabaca”, tajne obavještajne službe koja obučava talentovane mlade ljude poput nje da koriste svoje tijelo i um kao oružje. Nakon što završi perverznu i sadističku obuku, ona postaje najopasniji Vrabac koga je ovaj program ikada iznjedrio…

“Kralj Lir”, naslov je fenomenalnog filma koji TV CINEMAX donosi 27. januara u večernjem terminu od 21.50 časova.

Savremena verzija “Kralja Lira” okuplja impresivnu glumačku ekipu predvođenu Entonijem Hopkinsom i Emom Tompson. Smješten u fiktivnu sadašnjost, “Kralj Lir” prikazuje Hopkinsa u ulozi istoimenog vladara, predsjednika totalitarne vojne diktature u Engleskoj. Tompsonova glumi njegovu stariju kćerku Gonerilu, Emili Votson srednju ćerku Reganu, a Florens Pju najmlađu Kordeliju. Osamdesetogodišnji kralj Lir dijeli kraljevstvo među kćerkama na osnovu njihove naklonosti prema njemu. Kada najmlađa kćerka odbije da mu laska, povrijeđeni i pobjesneli Lir odluči da je protjera. Nakon te sudbonosne odluke, porodica i država zapadaju u haos i rat

Od 29. januara, radnim danima u 15.15 časova na TV FOX Life možete pratiti serijal “Sljedeći top-model Amerike”.

Nova sezona serijala „Sljedeći top-model Amerike“ vraća se na mjesto gdje je sve počelo, Njujork, gdje će se 28 modela boriti za ulaz u finale. Novi domaćin je Rita Ora, a sa njom dolazi i novi modni tim. Čim dočeka djevojke, postaviće im prvi izazov, susret sa slavnim dizajnerima, Lakin Smit i Filipom Plajnom. Tokom prvog susreta, sudije će ocjenjivati ko ima stav i ličnost za modni svijet. Odatle, 14 djevojaka koje su prošle u finalni izbor odlazi na VIP događaj gdje nastavljaju da se takmiče za titulu Američkog top modela.

Serija “Tabu”, vikendom na RTS 2

Mračna Bi-Bi-Sijeva mini-serija “Tabu”, smještena u 19. vijek, djelo je velikih i zvučnih holivudskih imena-Tom Hardi, koji tumači glavnu ulogu, ujedno je pisao i scenario zajedno sa svojim ocem, Čipsom Hardijem i Stivenom Najtom. Izvšni producent serije je čuveni režiser Ridli Skot. Subotom i nedjeljom u 22.00 časova na Drugom programu Radio-televizije Srbije.

A ako se slučajno desi da u raznovrsnom sadržaju na preko 250 kanala u okviru m:tel TV Paketa, ne možete pronaći film ili seriju po vašem ukusu, uvijek možete da zavirite u bogate AXN, Pickbox, m:tel i HBO videoteke.

 Za dodatne informacije posjetite www.mtel.ba