Written by

M:tel TV ima najbolju filmsku ponudu

m:tel IPTV, tv filter| Views: 403

Subota, 16. februar 2019. godine, jutarnji termin u 09:05 časova idealan je termin za ljubitelje vrhunskih naučno-fantastičnih filmova. “Liga pravde” svakako spada u ovu grupu, na kanalu TV HBO 2.

Nakon Supermenove smrti, Betmen i Čudesna žena angažuju superheroje da odbrane čovječanstvo od natprirodne opasnosti, Stepenvulfa. Zajedno sa svojim novim saveznicima, oni formiraju tim superheroja, poznat kao Liga pravde. Ali, uprkos okupljanju ove nove lige heroja – Betmena, Čudesne žene, Akvamena, Kiborga i Fleša – možda je već kasno za spasavanje planete od napada katastrofalnih razmjera.

Sjajnu komediju “Bredov status”, TV HBO donosi u utorak, 19. februara u 17:35 časova.

Kad Bred Sloun (Ben Stiler) ode kod sina koji treba da studira na istočnoj obali, ta posjeta izaziva krizu samopouzdanja u ovoj gorko-slatkoj komediji. Bred ima zadovoljavajuću karijeru i komforan život u predgrađu Sakramenta gdje živi sa svojom blagonaklonom ženom Melani i njihovim muzičkim čudom od djeteta, Trojem, ali to ipak nije život kakav je zamišljao u svojim studentskim danima. Pokazujući Troju Boston, u kome je i sam studirao, Bred ne može da ne upoređuje svoj život sa životima četvorice najboljih prijatelja s fakulteta: holivudskom zvijezdom, osnivačem hedž fonda, tehnološkim preduzetnikom i političkim savjetnikom i autorom bestselera. Dok zamišlja njihove bogate, glamurozne živote, pita se da li je to njegov maksimum. Ali kad ga okolnosti primoraju da se vidi sa nekadašnjim prijateljima, Bred počinje da se pita da li je zaista prošao toliko loše u životu ili je na neki način ipak najuspješniji od svih njih. U svakom slučaju, topla preporuka za film.

Film “Sezona lova” je pravi primjer kako  nenamjerna greška može da iskomplikuje poslovnu filozofiju, ni manje ni više nego jednoj TV stanici.

TV CINEMAX, 18. februar u 20.00 časova.

Kompanija Filding je odgovorna za izračunavanje veoma važnog aspekta šoubiznisa, poznatog i kao televizijski rejting. Usljed kompjuterske greške, Filding objavi da je slabo gledana TV mreža, PBT, najpopularnija mreža u Americi, na veliko zadovoljstvo direktora te medijske kuće, Stjuarta Sejna. Džordž Planket, direktor televizijske mreže GPN, koja je već deset godina zaredom na prvom mestu po gledanosti, pokuša da sruši PBT, a Stjuart pokuša da zataška grešku koja je njegovu televiziju dovela na prvo mesto.

Dan poslije, 19. februar TV CINEMAX ekskluzivno donosi film “Putovanje života”, koji je na programu u 20.00 časova.

Dobitnica Oskara, Helen Miren, i dvostruki dobitnik Zlatnog Globusa, Donald Saterlend, glume bračni par koji kreće na nezaboravno putovanje u svom starom, pouzdanom kamperu koji zovu “Lovac na odmor”, putujući od Bostona do kuće Ernesta Hemingveja u Ki Vestu. Oni ponovo pronalaze strast za životom i međusobnu ljubav na putovanju koje je do samog kraja ispunjeno otkrovenjima i iznenađenjima.

Pored raznovrsnog sadržaja na preko 250 kanala u okviru m:tel TV Paketa, uvijek možete da zavirite u bogate AXN, Pickbox, m:tel i HBO videoteke i pronaći film ili seriju po vašem ukusu.

Za dodatne informacije posjetite www.mtel.ba.