Written by

m:tel TV je pripremio bogat novogodišnji program

m:tel IPTV, tv filter| Views: 415

U novogodišnjoj noći, na prelazu iz stare u novu 2019. godinu kao i  u dane praznika naredne sedmice, na TV programu brojnih javnih servisa i komercijalnih TV stanica se može naći za svakoga po nešto, raznovrstan muzički i filmski program, kao i novogodišnja izdanja popularnih emisija.

U filmu “Skrivena mana”, koji je na programu već 29. decembra 2018. godine na kanalu HBO2, Žoakin Feniks glumi Doka Sportela, privatnog detektiva koga bivša djevojka nagovori da istraži nestanak bogatog trgovca nekretninama. Tokom istrage, Dok otkriva mrežu ispreletanih zavjera.

A 30. decembra 2018. godine, pretposljednjeg dana stare godine, HBO donosi sjajan film, “Kuća uvijek dobija”, u terminu od 18.30 časova.

Kćerka Skota i Kejt Džohanson se upisuje na željeni koledž i to je razlog za veliko slavlje. Zapravo, sve dok Skot i Kejt (Vil Ferel i Ejmi Poler) ne saznaju da njihova kćerka nije dobila školarinu na koju su računali i sada moraju da plate sumu koju ne mogu da priušte. Uz pomoć komšije i prijatelja, Frenka (Džejson Mancukas) – kome je takođe očajnički potreban novac – oni odluče da otvore ilegalni kazino u njegovoj kući u predgrađu, rizikujući sve što imaju i ulažući u kockarnicu u stilu Las Vegasa, gdje novac kaplje, inhibicije nestaju i sve je moguće.

Film “Marston i čudesne žene” karakteriše vrhunski scenario, a inspirisan je istinitim događajem. TV CINEMAX, 30.12.u 20.00 časova.

“Profesor Marston i čudesne žene” je nevjerovatna istinita priča o tome šta je inspirisalo psihologa sa Harvarda, dr Vilijama Marstona, da smisli čuveni lik Čudesne žene, tokom 1940-ih godina. Dok su Marstonovu feminističku superheroinu kritikovali zbog “seksualne perverzije”, on je skrivao tajnu koja je mogla da ga uništi. Marstonove muze za lik Čudesne žene bile su njegova supruga Elizabet Marston i njihova ljubavnica Oliv Bern, dvije moćne žene koje su prkosile konvencijama: radeći sa Marstonom na istraživanju ljudskog ponašanja, a istovremeno gradeći sa njim tajni život koji je zahtijevao superherojsko pretvaranje.

Novogodišnja čarolija na RTRS počinje već u 12.30 časova 31.12.2018. godine i pripremljene su lepršave,šaljive i životne priče iz cijelog regiona. Djed Mraz će u studiju najmlađima podijeliti novogodišnje paketiće, a o planovima za 2019. govoriće, između ostalih, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić. U novogodišnjem specijalu od 20.00 časova nastupiće Lepa Brena, Svetlana Ražnatović, Željko Samardžić, Haris Džinović i brojni drugi gosti.

Ne zaboravide da je m:tel svojim postojećim, ali i budućim korisnicima TV paketa omogućio besplatan HBO dodatni paket koju mogu da aktiviraju do kraja januara i u njegovom sadržaju uživaju sve do kraja marta 2019.

Kliknite opciju IPTV shop u meniju vašeg m:tel IPTV-ja, odaberite HBO paket i prepustite se satima najboljih filmskih i serijskih ostvarenja.

U okviru ovog paketa omogućeno je gledanje najekskluzivnijih filmskih i serijskih sadržaja, kao i svjetske premijere, a dostupne su i napredne funkcije poput premotavanja, pauziranja, vraćanja propuštenog sadržaja i do 72 časa unazad.

A ako još uvijek niste isprobali prednosti m:tel paketa,  detalje o  aktuelnoj ponudi za nove i postojeće korisnike pronađite na www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.