Written by

m:tel TV je pripremio nove naslove

m:tel IPTV, tv filter| Views: 196

Film “Ubistvo po romanu”je svrstan u kategoriju uspješnijih kriminalističkih filmova, a na programu je 12. oktobra u 21.30 časova na kanalu HBO.

Nakon što ju je odbio književni izdavač, proslavljena spisateljica Hana Rajan koristi negativne sile u svom životu kao inspiraciju za stvaranje krimi serijala koji postavlja na uređaje pretplatnika svake nedjelje. U početku doživljava skroman uspjeh, ali sve prerasta u veliki hit kad se u stvarnosti desi ubistvo koje mnogo podsjeća na ono iz Hanine priče. Da li je to samo slučajnost ili serijski ubica zapravo izvršava ubistva iz knjige u stvarnom životu? I da li će napasti opet kad Hana objavi novo poglavlje?

HOME_AGAIN_121216_15902.CR2

 Ponedjeljak 15. oktobar od 17.25 časova je idealan termin za romantičnu komediju “Ponovo kod kuće”, koju možete pratiti na kanalu HBO 2.

 U filmu “Ponovo kod kuće” Ris Viterspun glumi Alis Kini u savremenoj romantičnoj komediji. Nedavno razvedena od muža (Majkl Šin), Alis odlučuje da počne ispočetka i seli se u svoj rodni grad, Los Anđeles, sa dve male kćerke. Tokom proslave svog 40. rođendana, Alis upoznaje tri perspektivna reditelja koji slučajno traže mjesto za stanovanje. Alis pristane da im ustupi svoju gostinsku kuću na izvjesno vrijeme, ali njihov dogovor počne da se razvija u neočekivanom pravcu. Alisina nova porodica i moguća romansa nailaze na slijepu ulicu kada se pojavi njen bivši muž s koferima u ruci. “Ponovo kod kuće” je priča o ljubavi, prijateljstvu i porodicama koje stvaramo. I pruža veliku životnu lekciju: Novi počeci nisu za početnike…

 Ponedjeljak, ali večernji termin od 20.00 časova je rezervisan za film “Taranta na turneji”, koji govori o migrantskoj krizi i neizvjesnim ljudskim sudbinama, samo na TV kanalu CINEMAX.

 Dan nakon Arapskog proljeća 2011, Amira i Tarek, dvoje tuniskih migranata koji nemaju ništa zajedničko, stižu do italijanske obale. Slučajno, oboje potraže pomoć od muzičkog benda iz Salenta, koji pokuša da se probije svirajući na festivalima i svadbama. Članovi benda shvate da su njih dvoje par koji čeka bebu i odluče da im pomognu da stignu do Francuske. Putovanje, strah, ljubav, neizvjesna budućnost i želja da pronađu svoj put, sve njih ujedini u nezaboravnom iskustvu koje će im, možda, zauvijek promijeniti živote.

 

 Od 16. oktobra, utorkom u 22.00 časova na kanalu FOX Life možete pratiti seriju “Odvažne”.

Inspirisana životom Džoane Kols, bivšeg urednika Kosmopolitena i trenutnog urednika sadržaja magazina Herst, serija prati tri mlade žene koje rade za Skarlet, ženski časopis iz Njujorka poznat širom svijeta, koji vodi moćna urednica Džeklin (Melora Hardin). Džejn (Kejti Stivens) je nedavno unapređena u pisca, njen posao iz snova. Ket (Ajša Di) je novi direktor za socijalne medije, a Saton i dalje rinta kao asistent. Ove uporne mlade drugarice pomažu jedna drugoj da se nose sa životnim izazovima u poslu, ljubavi i otkrivanju sebe.

Ukoliko još uvijek niste osjetili sve čari m:tel TV paketa, preporučujemo vam da pogledate aktuelnu m:tel ponudu integrisanih usluga i odaberete paket po svojoj mjeri.