Written by

m:tel TV – najbolje ponude i jedinstveni sadržaji

m:tel IPTV| Views: 209

Sedmica ispred nas donosi nove naslove koje možete pratiti u okviru m:tel TV paketa.

Pa je tako vrijeme i za dobru komediju. Još ako glavnu ulogu tumači Met Dejmon, onda je film “Smanjivanje” pravi razlog da ostanete uz TV ekrane 21.9. u 21.55 časova na kanalu CINEMAX.

 Oskarovac Aleksander Pejn („Potomci“) predstavlja nam urnebesno veliku komediju i malog Meta Dejmona. Kad naučnici nađu način da smanje ljude na 12 cm, Pol Safranke (oskarovac Met Dejmon) i njegova žena Odri (Kristen Vig) odlučuju da odbace svoje stresne živote da bi bili smanjeni i počeli da vode luksuzan život u minijaturnoj zajednici. Prepuna nevjerovatnih avantura i beskrajnih mogućnosti, ona im nudi više od bogatstva, dok Pol otkriva cijeli novi svijet i shvata da smo predodređeni za nešto veće.

 Ekskluzivno na kanalu HBO, film “Planina koja nas razdvaja”, možete pogledati u nedjelju 23.9. u udarnom terminu u 20.00 časova.

 Nakon što su preživjeli strašnu avionsku nesreću, dvoje stranaca moraju da se zbliže kako bi podnijeli ekstremne uslove na udaljenoj i snijegom prekrivenoj planini. Kad shvate da pomoć neće doći, kreću na opasno putovanje po prostranoj divljini koja ih okružuje, ohrabrujući jedno drugo da izdrže i pronalazeći snagu koju nisu ni znali da posjeduju. Film je režirao Hani Abu-Asad, nominovan za Oskara, a glume oskarovka Kejt Vinslet i dobitnik Zlatnog globusa, Idris Elba.

 Od 24. septembra, ponedjeljkom od 13.00 časova na kanalu 24Kitchen možete pratiti novi serijal “Džejmi u Italiji”.

“Džejmi u Italiji” je prelijepa emisija o hrani i putovanju, u kojoj Džejmi Oliver odlazi u potragu za najboljim kućnim kuvarima Italije, kako bi nam pokazao najljepše obroke koje možemo da spremimo u sopstvenom domu. Džejmi voli Italiju, njen krajolik i, naravno, njenu hranu.

Italijanska hrana nije zasnovana na Mišlenovim zvijezdama, već na hrani pripremljenoj u domu. Zato će u ovom serijalu, Džejmi i njegov prijatelj i mentor Đenaro Kontaldo, putovati daleko od osunčane Sicilije do snježnih Alpa, kako bi upoznali zvijezde italijanske kuhinje, majke i bake Italije koje su usavršile recepte prenošene s koljena na koljeno. Nakon što je prošao obuku strogih ali finih baka, Džejmi će pokušati da doda svoj pečat nekim od najukusnijih italijanskih jela. Od fenomenalnih pasta i prelijepih morskih plodova do ukusnih pečenja i savršenih pudinga, Džejmi će od vas napraviti prave italijanske kuvare.

Film “U potrazi za Felinijem”, uspješno je objedinio sjajan scenario ali i sjajne kamermane koji su dočarali italijanske krajolike, a na programu je u utorak 25. septembra u 14.25 časova na kanalu HBO2.

Dvadesetogodišnja Lusi Kaningam nikad nije poljubila muškarca, nikad nije imala posao ni prijatelje. Njena najbolja, a vjerovatno i jedina prijateljica, jeste majka Kler, koja ju je štitila od svega lošeg u svijetu pa joj je čak prećutala da je smrtno bolesna. Lusi, svjesna da se s mamom nešto događa, uskače u svijet odraslih i na svojoj vespi odlazi u Klivlend na razgovor za posao. Tamo dolazi na bizaran i predivan festival filmova Federika Felinija, velikog italijanskog reditelja, gdje ju je Oskarom nagrađena „Ulica“ iz 1954. godine momentalno oborila s nogu. Domišljato enigmatična tragikomedija izaziva nemir kod Lusi i čežnju za odgovorima. U naletu hrabrosti, napušta svoj gradić i odlazi da nađe reditelja kako bi riješila njegovu, ali i svoju misterioznu enigmu. Slijedi neobično i spektakularno putovanje kroz romantični italijanski krajolik, dok Lusi susreće ne samo likove iz Felinijevih filmova već i fantazije i košmare koji su ga definisali.

I ne zaboravite da iskoristite novu ponudu u okviru m:tel paketa integrisanih usluga, koja vam donosi najbrži internet, neponovljivo iskustvo gledanja najkvalitetnijeg i jedinstvenog TV programa, ali i bogate poklone u vidu novčanog iznosa, plus poklon sa iznosom od 150 KM za kupovinu nekog od ponuđenih uređaja ili tableta za 1 KM.

 Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.