Written by

m:tel TV: ne propustite sjajne filmske naslove

m:tel IPTV, tv filter| Views: 433

Prvog decembarskog dana 2018. godine, TV kanal HBO donosi nevjerovatnu priču, film “Psi rata” koji će biti emitovan u terminu od 20.00 časova.

Džona Hil i Majls Teler glume u ovoj drami/komediji zasnovanoj na istinitoj priči koja prati dvojicu mladića od 20-ak godina, koji koriste malo poznatu vladinu inicijativu tokom rata u Iraku, a koja omogućava malim dobavljačima da se prijave za velike vojne ugovore. U početku sitno zarađuju, ali uskoro zgrću veliki novac i žive na visokoj nozi. Ali zagrizli su preveliki zalogaj sklopivši ugovor od 300 miliona dolara po kome moraju da avganistansku vojsku opskrbe oružjem – taj ugovor ih povezuje sa nekim veoma sumnjivim ljudima, među kojima su i članovi američke vlade. Poznati reditelj komedija, Tod Filips (svi nastavci „Mamurluka“), napisao je, režirao i producirao (zajedno sa Bredlijem Kuperom) ovu nevjerovatnu istinitu priču zasnovanu na kontroverznom članku Roling stouna.                                                                                                                       

 

Da li je pravda univerzalna vrijednost i da li može biti zadovoljena? Odgovor na ovo vječno pitanje čovječanstva traži se u filmu “Mila zemlja”, koji je inspirisan istinitim događajem, a koji možete pogledati na TV CINEMAX u nedjelju 2. decembra u 20.00 časova.

Inspirisan istinitim događajima, “Mila zemlja” je vestern smješten u 1929. godinu, na Sjevernu teritoriju u Australiji. Kada aboridžinski stočar Sem u samoodbrani ubije vlasnika farme, bijelca Harija Marča, Sem i njegova supruga odluče da pobjegnu. Za njima krene potjera kroz australijsku divljinu, veličanstvenu ali surovu pustinjsku zemlju. Narednik Flečer predvodi potjeru uz pomoć aboridžinskog tragača Arčija i lokalnih zemljoposednika, Freda Smita i Mika Kenedija. Flečer očajnički želi da uhvati Sema i sudi mu za ubistvo, ali Sem se odlično snalazi u divljini i nije mu teško da nadmudri tragače. Na kraju, zbog bezbjednosti svoje trudne supruge, Sem odluči da se preda i izađe na sud pred sudiju Tejlora. Ali, da li će pravda biti zadovoljena? 

Film “Moja omiljena svadba” je simpatična filmska priča o dogodovštinama koje se vezuju za organizaciju vjenčanja i svadbe, a na programu je 3.decembra 2018. godine u 20.55 časova na kanalu HBO 2.

Dr Tes Harper je zadužena za svadbu svoje najbolje prijateljice u Čikagu narednog vikenda. Kao djeveruša, planirala je da ide na vjenčanje sa svojim dugogodišnjim momkom, za kog se nada da će je konačno zaprositi. Međutim, on u posljednjem trenutku otkazuje svoj dolazak zbog poslovnih obaveza. Razočarana, Tes dolazi sama, i uprkos svemu odlučna je da održi pozitivan stav narednih nekoliko dana. U Čikagu upoznaje kuma Majkla. Prvi utisak koji on ostavlja na nju je da je veoma iritantan. Međutim, oni moraju da sarađuju i postaraju se da vjenčanje bude uspješno, a da pritom ne uznemiruju mladu. Kad počnu da se gomilaju problemi u vezi sa svadbom, Tes koristi svoje ljekarsko umijeće da preuzme kontrolu nad situacijom. Majkla zadivljuje njena snalažljiva priroda i ubrzo potom ona počinje da mu se sviđa.

Ekskluzivno na kanalu CINEMAX, film “Nebo boje vanile” sa reprezentativnom glumačkom postavom pogledajte 5. 12. 2018. godine u 17.45 časova

Dejvid Ejms (Tom Kruz) je zavodnik i plejboj koji pronalazi romantično iskupljenje kada se zaljubi u djevojku svog najboljeg prijatelja, Sofiju (Penelope Kruz). Međutim, prije nego što ta veza uopšte počne, Dejvida u automobil uvuče njegova bivša ljubavnica (Kameron Dijaz) čije ponašanje je samoubilačko. Sletjevši kolima sa mosta, Džuli ubije sebe i katastrofalno osakati Dejvida. Rekonstruktivna hirurgija i Sofijina podrška naizgled preokreću Dejvidovu sreću, ali jezivi incidenti ga ubrzo natjeraju da preispita realnost svog postojanja i kontrolu nad svojim životom, čak i kad postane osumnjičen za Džulinu smrt. 

Podsjećamo vas da m:tel u okviru aktuelne  ponude, svim novim korisnicima m:tel TV Paketa nudi mogućnost da odaberu poklon bon do čak 400 KM ili jedan od odličnih TV uređaja iz m:tel ponude koji mogu kupiti za samo 1 KM. Pored toga bogat televizijski program možete da pratite na čak 3 TV uređaja bez dodatne mjesečne naknade.

Detaljan TV vodič dostupan vam je na www.mtel.ba ili klikom na ovaj link.