Written by

m:tel TV paketi donose zanimljive filmove i serije

m:tel IPTV| Views: 104

"PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES"..The villainous Captain Salazar (Javier Bardem) pursues Jack Sparrow (Johnny Depp) as he searches for the trident used by Poseidon..Ph: Film Frame..©Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

“PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES”..The villainous Captain Salazar (Javier Bardem) pursues Jack Sparrow (Johnny Depp) as he searches for the trident used by Poseidon..Ph: Film Frame..©Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

 

U nedjelju, 28.1. u 20.00 časova, kanal HBO donosi novi nastavak filma “Pirati sa Kariba: Salazarova osveta”

Džoni Dep se vraća na velike ekrane kao čuveni, neustrašivi antiheroj Džek Sperou u potpuno novom nastavku „Pirati sa Kariba: Salazarova osveta“. To je strmoglava avantura nesrećnog kapetana Džeka, u čijem pravcu duvaju snažni vjetrovi zle sudbine kad opasni duhovi mornara, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom, pobjegnu iz Đavoljeg trougla, riješeni da ubiju svakog gusara na moru – pogotovo Džeka. Džekova jedina nada je legendarni Posejdonov trozubac, ali da bi ga našao mora da sklopi mučan savez sa Karinom Smit, sjajnom i prelijepom astronomkinjom, i Henrijem, tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice. Za kormilom „Umirućeg galeba“, njegovog jadnog, malog i oronulog broda, kapetan Džek ne pokušava samo da preokrene svoju sreću već i da izvuče živu glavu u sukobu sa najstrašnijim i najzlobnijim neprijateljem kog je ikada imao.

 

Posljednjeg dana u januaru, u srijedu 31.1. TV kanal CINEMAX prikazuje film “Nesalomivi”, koji je na programu u 21.50 časova

 

Glumac Brus Vilis i scenarista i reditelj M. Najt Šajamalan ponovo se udružuju poslije iznenađujućeg uspjeha „Šestog čula“. Dejvid Dan (Brus Vilis) se vraća vozom iz Njujorka u Filadelfiju poslije neuspješnog razgovora za posao kad njegov vagon iskoči iz šina i sudari se sa drugom lokomotivom, a on postaje jedini preživjeli od 131 putnika. Ne samo da je ostao živ, već je zapanjujuće što je prošao bez ijedne ogrebotine. Dok se Dejvid pita šta se desilo i zašto je uspio da preživi, nailazi na tajanstvenog stranca, Elajdžu Prinsa (Samjuel L. Džekson), koji mu objašnjava da postoji određeni broj ljudi koji su „nesalomivi“ – izuzetno su izdržljivi i hrabri, imaju sklonost ka opasnom ponašanju i osjećaju se nepobjedivo, ali takođe imaju čudne predosjećaje da će se desiti nešto stravično. Da li je Dejvid „nesalomiv“? Ako jeste, kakve su fizičke i psihičke posljedice tog saznanja?

 

Film “Spilberg”, ekskluzivno možete pogledati na kanalu HBO 2 u petak 2. februara u 22.35 časova

Stiven Spilberg je stvorio neprikosnoveni katalog revolucionarnih filmova tokom svoje gotovo 50-godišnje karijere. Bilježeći razvoj ove čuvene ličnosti, nagrađivana rediteljka dokumentarnih filmova, Suzan Lejsi, snimila je gotovo 30 sati ekskluzivnih intervjua sa rediteljem, koji otvoreno govori o svom gorko-slatkom djetinjstvu i vječitoj opsjednutošću filmovima, počecima kao televizijsko čudo od djeteta, usponu ka slavi kroz nevjerovatnu paletu blokbastera, kasnijim izletima u ozbiljnije dramske filmove, i ličnim i profesionalnim odnosima koje je razvijao godinama. „Spilberg“ takođe obuhvata izjave članova njegove porodice, prijatelja i kolega, kao i klipove i snimke iza scene sa snimanja njegovih brojnih značajnih filmova.

 

Na drugom programu Radio-televizije Srbije, od utorka do petka od 21.00 časova možete pratiti kultnu seriju “Tvin Piks” koja je postala fenomen širom svijeta i koja je inspirisala brojne autore.

Radnja serije je smještena u izmišljenom gradu Tvin Piksu u sjeveroistočnom dijelu američke države Vašington. Scenario prati FBI agenta i istragu smrti popularne srednjoškolke, čije je tijelo pronađeno na obali rijeke umotano u plastičnu kesu. Potsjećamo da je serija postigla nevjerovatan uspjeh u SAD i svijetu.

Do kraja februara 2018. godine pređite u m:tel i pored iznosa i do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici i 50% niže pretplate prva dva mjeseca,  dobićete i 12 mjeseci potpuno besplatnog uživanja u HBO sadržajima. Za više informacija kliknite ovdje.