Written by

m:tel TV Paketi: novi filmovi i još bolja ponuda

m:tel IPTV, tv filter| Views: 234

Podsjećamo vas da m:tel u okviru nove promotivne ponude koju možete iskoristiti do kraja novembra, svim novim korisnicima m:tel TV Paketa nudi mogućnost da odaberu poklon bon do čak 400 KM ili jedan od odličnih TV uređaja iz m:tel ponude koji mogu kupiti za samo 1 KM. Pored toga bogat televizijski program možete da pratite na čak 3 TV uređaja bez dodatne mjesečne naknade.

A šta smo vam to izdvojili za sljedećih sedam dana, pogledajte u nastavku:

Film “Veličanstveni šoumen”, ekskluzivno na kanalu HBO možete pogledati u srijedu 14. novembra u 20.00 časova.

 “Veličanstveni šoumen” je hrabar i originalni mjuzikl koji slavi rađanje šoubiznisa i čudo koje doživimo kada nam se ostvare snovi. Inspirisan ambicijom i maštom prvog američkog promotera pop-kulture, P.T. Barnuma, ovaj film je priča o vizionaru koji je ni iz čega stvorio očaravajući spektakl koji je postao svjetska senzacija. Rediteljski debi Majkla Grejsija, “Veličanstveni šoumen” je priča koja zakoračuje u hrabro zamišljeno carstvo, prepuno zaraznih pop-melodija, glamuroznih plesova i transformativne moći teatralnosti, ljubavi i vjere u sebe. Grejsi spaja originalne pjesme dobitnika Oskara, Bendža Pejseka i Džastina Pola (“La La Land”), sa talentovanom glumačkom postavom koju predvodi Hju Džekmen, i predstavlja publici same početke masovne zabave i najveće zvijezde 1870-ih.

Film “Belgijski kralj”, u najkraćem donosi sjajan scenario i zavidnu glumačku postavu a radnja se odvija na sljedeći način: Belgijski kralj je u državnoj posjeti Istanbulu kada se njegova država raspadne. On odmah mora da se vrati kući da spasi svoje kraljevstvo. Ali, solarna oluja izazove prekid vazdušnog saobraćaja i komunikacija. Nema aviona. Nema telefona. Uz pomoć britanskog reditelja i grupe bugarskih folk pjevačica, kralj i njegova svita uspijevaju da pređu granicu. Anonimno. Onda počinje odiseja preko Balkana tokom koje kralj otkriva pravi svijet – i pravog sebe. TV CINEMAX, 16. novembar u 16.25 časova.

U utorak 20. novembra na kanalu HBO 2 možete pogledati film “Tanka linija smrti”, u terminu od 19.00 časova

Pet kompetitivnih studenata medicine, opsjednutih misterijom koja se krije iza granica života, započinju smio eksperiment: nakratko zaustavljaju svoja srca i tako doživljavaju iskustva nalik smrti – što im omogućava da iz prve ruke vide kakav je život poslije smrti. Ali, kako njihov eksperiment postaje sve opasniji, sve ih progone grijesi iz prošlosti izazvani paranormalnim posljedicama prelaska na drugu stranu.

Film “Granica”, na krajnje upečatljiv način nas vodi u komplikovan svijet bankarstva, izgradnju karijere, izbor poslovnih saradnika…TV CINEMAX, 21. novembar u 20.00 časova.

Džejms Alen je čovjek koji drži stvari pod kontrolom. On živi sam, radi kao bankar i daje sve od sebe da se brine o svojoj majci udovici. Ali, on ne zna da će banka za koju radi da oduzme stan njegovoj majci. Kada vijest o tome izazove krizu u porodici, Džejms počne da preispituje svoj život i sagledava beskrupulozno i manipulativno crno srce koje se krije iza šljašteće spoljašnjosti bankarskog svijeta. On odlučuje da uzme stvar u svoje ruke. U međuvremenu, Alison Lenard, njegova lijepa koleginica, ima svoj problem, koji je dovede u sukob sa Džejmsom. Njeni potezi pokrenu lavinu prevare, osvete i smrti. Ovaj film istražuje granice koje sebi postavljamo izborima koje donosimo – granice koje nam postavljaju karijera, želje, potrebe, pa čak i izbor ljudi koje volimo

Pored ovih sjajnih sadržaja, ne zaboravite da do kraja godine u okviru m:tel TV-a svi postojeći i novi korisnici mogu koristiti i Pickbox videoteku bez naknade.

Detaljan TV vodič dostupan vam je na www.mtel.ba ili klikom na ovaj link.