Written by

m:tel TV preporuke

m:tel IPTV| Views: 160

m:tel TV paketi, kreirani da zadovolje sve vaše potrebe, pored neograničene komunikacije i uvijek dobrih ponuda, donose i mnoštvo zabave. Najbolji TV sadržaji na preko 220 digitalnih kanala, najnoviji filmovi i serije u m:tel, AXN, HBO, Cinemax i Pickbox  videotekama,  sportski sadržaji, dječije videoteke i kanali, moderne funkcionalnosti poput pauziranja, premotavanja, gledanja propuštenog sadržaja i snimanja, razlog su da se ove jeseni opustite uz m:tel.

Iz bogatog sadržaja za narednih sedam dana, izdvajamo sljedeće naslove:

Ekskluzivno na TV HBO, u nedjelju 30.9. od 20.00 časova možete pogledati film “Dunkirk”.

Proslavljeni reditelj Kristofer Nolan je scenarista, režiser i producent ovog ratnog akcionog trilera. „Dunkirk“ počinje scenom u kojoj neprijateljska vojska u gradu na sjeveru Francuske 1940. godine drži pod opsadom stotine hiljada britanskih i savezničkih trupa. Zarobljeni na plaži, sa morem iza leđa, suočili su se s bezizlaznom situacijom dok su im se približavale njemačke trupe. Priča se nastavlja na kopnu, moru i u vazduhu. Britanski spitfajeri su odolijevali neprijatelju na nebu iznad Lamanša, pokušavajući da zaštite bespomoćne ljude na kopnu. U međuvremenu, brzo oformljena britanska flota predvodila je legendarnu evakuaciju preko 300.000 savezničkih vojnika tokom akcije koju je premijer Vinston Čerčil nazvao „čudom oslobođenja”.

Ineresantnu dramu”Telefonska linija” sa elementima komedije možete pogledati 1.10. u 17.25 na kanalu HBO 2.

Kad dvije sestre posumnjaju da njihov otac (Džon Turturo) možda ima aferu, počinje sunovrat koji otkriva pukotine na njihovoj porodičnoj fasadi. Starija sestra Dejna (Dženi Slejt), koja se nedavno vjerila i bori se sa sopstvenom vjernošću, prvi put u životu se zbližava sa svojom sestrom tinejdžerkom Ali (Ebi Kvin). Njih dvije pokušavaju da otkriju istinu, a da pritom majka (Edi Falko) ništa ne sazna, usput otkrivajući haotičnu realnost ljubavi i seksa. „Telefonska linija“ je topla, pronicljiva i komična drama smještena na Menhetn 1990-ih godina, i govori o porodici koju ujedinjuju tajne i laži, a čija je koscenaristkinja i rediteljka Džilijan Robespjer.

Isti dan, 1. oktobra, ali u terminu u 20.00 časova TV CINEMAX zakazuje druženje uz sjajan film “Dokaz”.

Ketrin je žena u kasnim dvadesetim, veoma privržena ocu Robertu, briljantnom i poznatom matematičaru. Iako Robert i dalje plijeni u svijetu brojeva, on polako gubi kontakt s realnošću i, dok tone u ludilo, Ketrin počinje da se pita da li je naslijedila očevu mentalnu bolest zajedno sa talentom za matematiku. Kada Robert premine, Ketrin se suočava sa Halom, talentovanim i posvećenim Robertovim studentom koji želi da pogleda bilješke njenog pokojnog oca u nadi da će pronaći njegovo posljednje veliko djelo. Iako Ketrin oklijeva da pogleda očeve radove u strahu da će joj to reći nešto o njenoj budućnosti, ona dozvoljava Halu da to uradi. Ubrzo, pronalazak matematičkog dokaza potencijalno istorijskih razmjera u jednoj od svesaka pokrene lavinu u više pravaca.

Četvrtak 4. oktobar 2018. godine. Vrijeme je za sjajan film “Ko će spasiti ruže?” koji  TV CINEMAX prikazuje u 18.15 časova.

„Ko će spasiti ruže?“ je neobična, dirljiva ljubavna priča o dvojici starijih muškaraca, koje glume izuzetni glumci Lando Bucanka i Karlo Dele Pijane. Jedan od njih je bolestan i po cijeli dan leži u krevetu, a drugi je kockar koji brine o njemu, posjećuje ga svaki dan i donosi ružu, i ima složen odnos sa njegovom kćerkom (Katerina Murino). Kad se ekonomska situacija dvojice muškaraca pogorša, jedini način da se riješe duga jeste posljednja velika partija pokera, ali neće biti lako vratiti se u prošlost.

Ukoliko još uvijek niste osjetili sve čari m:tel TV paketa, preporučujemo vam da pogledate aktuelnu m:tel ponudu integrisanih usluga i odaberete paket po svojoj mjeri.