Written by

m:tel TV uz novu ponudu i nove filmove

m:tel IPTV, tv filter| Views: 356

m:tel u novoj promotivnoj ponudi koju možete iskoristiti do kraja novembra, svim novim korisnicima m:tel TV Paketa nudi mogućnost da odaberu poklon bon do čak 400 KM ili jedan od odličnih TV uređaja iz m:tel ponude koji mogu kupiti za samo 1 KM.

U sklopu ove ponude m:tel TV pakete možete gledati i na 3 TV uređaja bez dodatne mjesečne naknade.

A koje to filmove ove sedmice preporučujemo u okviru bogatog m:tel TV sadržaja, pogledajte u nastavku:

Režiser filma “Moglo se desiti tebi”, je okupio sjajnu glumačku ekipu koja prepliće životnu sudbinu kroz novac i svakodnevne dogodovštine. Na kanalu CINEMAX, 7. novembra u 18.15 časova.

Sve što Čarli Lang (Nikolas Kedjž) želi od života jeste da bude dobar policajac, da voli svoju ženu i da osnuje porodicu. Ali, njegova žena Mjurijel (Rouzi Perez), nadmena frizerka, ima drugačije ciljeve, a svi imaju veze s novcem. Čarli svraća u svoj omiljeni kafić gdje zatiče dobronamjernu konobaricu Ivon (Bridžet Fonda) u problemu, jer ju je bivši muž doveo do prosjačkog štapa. Kad Čarli dobije službeni poziv, maše joj loto listićem koji je kupio ženi, obećavajući Ivon da će podijeliti zaradu s njom. Začuđujuće, Čarli osvaja nagradu. I ispunjava obećanje dato Ivon. Njegova žena je bijesna, njujorške novine oduševljene, a Čarli, Ivon i Mjurijel shvataju da bogatstvo i slava mijenjaju njihove živote onako kako nisu mogli ni da zamisle

Kanal HBO i naredne sedmice donosi sjajan film, ovaj put je to “Kuća uvijek dobija”, koji je na programu u subotu 10. novembra u 20.00 časova.

Kćerka Skota i Kejt Džohanson se upisuje na željeni koledž i to je razlog za veliko slavlje. Zapravo, sve dok Skot i Kejt (Vil Ferel i Ejmi Poler) ne saznaju da njihova kćerka nije dobila školarinu na koju su računali i sada moraju da plate sumu koju ne mogu da priušte. Uz pomoć komšije i prijatelja, Frenka (Džejson Mancukas) – kome je takođe očajnički potreban novac – oni odluče da otvore ilegalni kazino u njegovoj kući u predgrađu, rizikujući sve što imaju i ulažući u kockarnicu u stilu Las Vegasa, gdje novac kaplje, inhibicije nestaju i sve je moguće.

Ekskluzivno na kanalu HBO 2 pogledajte i film “Uzvišenje”, u nedjelju 11. novembra od 14.50 časova.

„Uzvišenje”, jedan od najambicioznijih bugarskih projekata posljednjih godina, adaptacija je istoimenog romana Milena Ruskova, objavljenog 2011. godine. Film istražuje bugarsku stvarnost 1870-ih, nekoliko godina prije rata koji će osloboditi zemlju od otomanske okupacije. U režiji Viktora Bojinova i adaptaciji Neli Dimitrove, priča prati Giča, mladića iz grupe revolucionara koje predvodi Dimitar Opšti, stvarni revolucionar koji se borio protiv Turaka. Nakon uspješne pljačke voza, Opšti povjerava Giču specijalan zadatak: da dostavi pismo Vasilu Levskom, najčuvenijem bugarskom borcu za slobodu, koji se danas smatra herojem i naziva Apostolom slobode. U pratnji svog prijatelja Asenča, Gičo kreće na pustolovno putovanje, očajnički želeći da oslobodi svoju zemlju

“Hošelaga, zemlja duša”, je očaravajuća drama koja nas vodi kroz osam vijekova višeslojne istorije, a koju ekskluzivno možete pogledati u srijedu 14. novembra 2018. godine u 09.50 časova na TV kanalu CINEMAX.

Obilni pljuskovi pogađaju Montreal i usred fudbalske utakmice na stadionu se pojavljuje rupa. Stadion je evakuisan, a nekoliko sati kasnije, postaje zaštićeno arheološko nalazište. Ispod terena se pojavljuje istorija stara nekoliko vijekova. Arheolog Mohikanac, Baptist Asinji, počinje istragu i otkriva da su mnoge generacije okupirale ovu zemlju, svaka sa svojim zakopanim tajnama.  „Hošelaga, zemlja duša” istražuje 750 godina dugu istoriju u jednoj jedinoj tački, u kojoj se spajaju duše svih vijekova i svih kultura.

Pored ovih sjajnih sadržaja, ne zaboravite da do kraja godine u okviru m:tel TV-a svi postojeći i novi korisnici mogu koristiti i Pickbox videoteku bez naknade.

Detaljan TV vodič dostupan vam je na www.mtel.ba ili klikom na ovaj link.