Written by

m:tel TV vam donosi nove filmove i serije

m:tel IPTV, tv filter| Views: 615

Televizijski kanal HBO ekskluzivno prikazuje film “Čudo sa Hadsona”, koji je na programu 31. oktobra 2018. godine  u udarnom terminu u 20.00 časova.

Od reditelja nagrađenog Oskarom, Klinta Istvuda, dolazi film “Čudo sa Hadsona” u kojem glavnu ulogu kapetana Čelzija “Salija” Salenberga tumači Tom Henks, takođe dobitnik Oskara. 15. januara, 2009, svijet je svjedočio “Čudu sa Hadsona” kada je kapetan “Sali” Salenberg uspio da prizemlji pokvaren avion na rijeku Hadson, spasivši živote 155 putnika. Međutim, iako su Salija slavili mediji i javnost zbog njegove vanserijske vještine pilotiranja, otvorena je istraga koja je prijetila da uništi njegovu reputaciju i karijeru.

Džordž Kluni tumači glavnu ulogu u filmu “Potomci”, više nego interesantnoj priči o porodičnim raskršćima i dilemama, a koji možete pogledati u nedjelju, 4. 11. u prijepodnevnom terminu u 11.10 časova na kanalu HBO 2.

Radnja filma „Potomci“ smještena je na Havajima i prikazuje nepredvidivo putovanje američke porodice koja se nalazi na raskršću. Met King (Džordž Kluni), suprug i otac dvije kćerke, mora da preispita svoju prošlost i donese odluke u vezi sa budućnošću u trenutku kad je njegova supruga ozbiljno povrijeđena u brodskoj nesreći kod Vaikikija. Na čudan način pokušava da izgladi odnos sa kćerkama – desetogodišnjom drskom Skoti i sedamnaestogodišnjom Aleksandrom – kolebajući se da li da proda porodičnu zemlju koju je naslijedio od havajskih vladara i misionara. King je vlasnik posljednjih neprocjenjivih parcela tropskih plaža na ostrvu. Kad Aleksandra objelodanjuje da je njena majka bila u ljubavnoj aferi u vreme nesreće, Met mora iznova da sagleda cio svoj život, da ne pominjemo naslijeđe, tokom te nedelje donošenja značajnih odluka. S devojkama na grbači, kreće u potragu za ženinim ljubavnikom…

Plejada poznatih glumačkih imena glumi u filmu “Petparačke priče”, koji TV CINEMAX donosi u ponedjeljak 5.11.u 22.00 časova.

Džuls Vinfild (Semjuel L. Džekson) i Vinsent Vega (Džon Travolta) su dvojica mafijaških ubica koji moraju da vrate akten-tašnu ukradenu od njihovog poslodavca, šefa mafije Marselusa Volasa (Vind Rejms). Volas je takođe zamolio Vinsenta da pazi na njegovu suprugu Miju (Uma Turman) nekoliko dana dok je Volas odsutan. Buč Kolidž (Brus Vilis) je bokser u godinama koga je Volas platio da izgubi svoj sljedeći meč. Hani Bani i Pampkin (Amanda Plamer i Tim Rot) su par mladih ljubavnika i sitnih lopova koji odluče da promijene teritoriju na kojoj pljačkaju. Životi ovih naizgled nepovezanih likova isprepletani su u nizu smiješnih, bizarnih i slučajnih incidenata.

Nedjeljom, od 20.00 časova na prvom programu Radio-televizije Srbije možete pogledati nove epizode igrane dramske serije “Korijeni”, nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića.

Radnja romana i serije, koja je okupila mnoga srpska glumačka imena, odigrava se u imaginarnom selu Prerovo, u posljednjim decenijama 19. vijeka, za vrijeme srpskog kralja Milana, a prati život bogate seoske porodice Katić i njihovih sluga. Inače, “Korijeni” su drugi roman Dobrice Ćosića, objavljen 1954. godine. Ekskluzivno na RTS-u.

Da biste uživali u ovim odličnim filmskim sadržajima, ali i u mnoštvu drugih m:tel TV pogodnosti, kliknite ovdje i budite u toku sa najnovijim promotivnim ponudama m:tel Paketa. A detaljan TV vodič dostupan vam je na www.mtel.ba ili klikom na ovaj link.