Written by

M:tel unboxing- pogledajte koje modele smartfona smo pripremili za vas

moj android| Views: 60

Kako bismo vam na najbolji način približili ponudu naše kompanije, redovno na službenom Youtube kanalu kompanije m:tel objavljujemo unboxing video klipove u kojima vam predstavljamo najnovije modele smartfona dostupnih na našim prodajnim mjestima. Unboxing klipovi su najjednostavniji način da dobijete brze i tačne informacije o nekom smartfonu, te da pogledate kako on izgleda u ruci, kakve su mu performanse i glavne karakteristike. Pokazaćemo vam i osnovne funkcije smartfona koje će vam sigurno u velikoj mjeri pomoći pri odluci za odgovarajući model.

Ovaj put vam predstavljamo L80 model kompanije LG koji se odlikuje 5-inčnim ekranom, rezolucijom od 800×480 piksela kao i Android 4.4 KitKat platformom. LG L80 pruža stil i eleganciju, te inovativnost i sigurnost.

Još jedan odličan model smartfona i jedan od najprodavanijih modela kompanije Huawei je Ascend Mate 7 koji osvaja na prvi pogled. Kompanija Huawei je stvarno mislila na sve prilikom dizajna ovog flagship smartfona tako da Mate 7 briše sve granice između standardnih smartfona i tableta.

Danas ćemo vam predstaviti još jedan zanimljiv model, ovaj put u režiji kompanije Lenovo. Radi se o modelu S650 koji posjeduje dual sim, quad core procesor, Lenovo smart user interfejs kao i odličnu prednju i zadnju kameru koja ovaj model izdvaja od konkurencije.