Written by

Mudri start – dopuni više, plati manje!

m:vijesti| Views: 213

mudri_start

Zakorači mudro u svijet prepaid-a.

Želiš prepaid karticu sa bonusima za razgovore, poruke i neograničen mobilni internet? Ukoliko je odgovor da, prošetaj do prve prodavnice obilježene Frend zastavicom i kupi najnoviji mudri Frend startni paket po cijeni od 5 KM (sa PDV-om).

U najnovijem Frend startnom paketu, koji je u ponudi do kraja oktobra 2017.godine, pored SIM kartice i priključka za prepaid, dobijaš i mogućnost da besplatno aktiviraš i koristiš Mudri Frend plan. U ovom mudrom Frend planu dobijaš sljedeće bonuse:

• 100 minuta za razgovore u mobilnoj i fiksnoj mreži m:tel-a
• 100 SMS-ova prema svim mrežama u BiH
• 200 MB mobilnog interneta u m:tel mreži.

Navedene bonuse možeš da koristiš 30 dana od dana aktivacije tarifnog plana, a aktivaciju možeš izvršiti pozivanjem koda *144*1# kao i putem servisa Moj meni pozivom koda *100#

Ono što će te posebno obradovati je i to da nakon što iskoristiš bonus za mobilni internet po maksimalnoj brzini, surfovanje možeš da nastaviš i dalje sve dok ti važi aktivirani plan ali po smanjenoj brzini protoka.

Kada jednom aktiviraš svoj Frend Plan, on će se automatski obnavljati (ukoliko imaš dovoljan iznos na Frend računu) dok god ga ne promijeniš ili deaktiviraš. Za Mudri Frend plan potrebno je da imaš 12 KM na računu.

Aktivaciju i deaktivaciju Frend tarifnih planova možeš izvršiti putem servisa Moj meni *100#, putem m:go aplikacije, pozivanjem kratkih kodova koje možeš da pronađeš na stranici frend.mtel.ba ili jednostavno, posjetom nekog od m:tel prodajnih mjesta u svom gradu.