Written by

MVNO MTEL Austria počinje sa radom

m:vijesti| Views: 438

mtel AUSTRIA logo

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom obavještavamo javnost da je preduzeće m:tel Austria, komercijalno počelo sa radom 1. oktobra 2015. godine.

m:tel Austria pruža usluge mobilne telefonije, a razvojni planovi podrazumijevaju pružanje usluga IPTV-a, fiksne telefonije, ali drugih telekomunikacionih usluga.

Osnivač i vlasnik MTEL-a Austria je Mtel BiH (Mtel, a.d. Banjaluka), kompanija koja je članica regionalne Telekom Srbija grupe. m:tel Austria posluje uz partnerstvo sa Telekom Austrija Grupom.

Na ovaj način, praktično, formiran je jedinstven telekomunikacioni prostor koji pokriva teritoriju Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Austrije. Odnosno, ove zemlje praktično postaju članice EU telekomunikacionog tržišta.

Usluge mobilne telefonije m:tel Austria, sa pozivnim kodom +43 667, prvenstveno su namijenjene ljudima koji žive i rade na teritoriji navedenih zemalja i imaju čestu potrebu za privatnom ili poslovnom komunikacijom.

Imajući u vidu veličinu dijaspore u Austriji, iz pomenutih zemalja zapadnog Balkana, kao i privredne veze na ovim prostorima, jasno je da je m:tel Austria preduzeće sa  velikim tržišnim potencijalom.

To su shvatili i čelni ljudi Telekom Austrija Grupe, što potvrđuje izjava Štefana Amona, jednog od njenih izvršnih direktora, koji je, naglašavajući važnost ove saradnje, rekao: “Sa m:tel Austria planiramo proširenje i na druga telekomunikaciona polja, kao što su satelitsko emitovanje, roming i internacionalni pozivi”.

Govoreći o početku rada i budućim planovima, Zvonko Alašević, direktor m:tel-a Austria je istakao: “Pod korporativnim sloganom Bliže kući, uz partnerstvo sa Telekomom Austrija, približavamo ove prostore. m:tel Austria je moderan telekom operater sa vrhunskom tehnologijom koji će pružati usluge mobilne telefonije na najvišem nivou”, te dodao da je već od decembra ove godine planirano proširenje portfolija usluga, a u sledećoj godini i proširenje na nove zemlje, kao što su  Švajcarska i Njemačka.

Više informacija o m:tel-u Austria i startnim ponudama, dostupno je na sajtu www.mtel.at.

Ukoliko želite da postanete jedan od prvih korisnika MTEL-a Austria, prijavite se putem adrese support@mtel.at, jer prvih 1000  koji pošalju ime, prezime i adresu boravka u Austriji , u sljedećih 10 dana dobiće besplatan startni paket, koji uključuje bonus od 500 SMS-ova i 500 minuta razgovora iz Austrije prema Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.