Written by

m:žmurke – najzabavnija igrica na m:tel Facebook stranici

prijateljstva| Views: 186

ŽMURKA

 

Ako ste u potrazi za novom razonodom ovog ljeta i želite da provjerite vaše znanje o najnovijim tehnološkim trendovima, kompanija m:tel ima odlične vijesti za vas! Na jednom mjestu, u sklopu igrice simboličnog naziva ‘m:žmurke’ imate priliku da se zabavite i osvojite tablet kompanije Alcatel odličnih funkcija i performansi.

Kako biste započeli sa igrom, potrebno je da posjetite službenu Facebook stranicu kompanije m:tel www.facebook.com/mtelbih koja sadrži ponudu svih aktuelnih igrica i akcija. Igrici „m:žmurke“ možete pristupiti putem prijave sa svog Facebook korisničkog profila, nakon čega započinje zabava. Tokom cijele igrice vi se takmičite sa drugim igračima, a pobjednik je onaj koji u najkraćem roku pogodi tačno konačno rješenje. Prilikom odabira pobjednika glavni kriterijum je brzina rješavanja pitanja i odgovora, kao i asocijacija na imidž koji predstavlja rješenje.

Nakon što uđete u igricu trebate otvoriti niz polja, a svako od polja predstavlja jedan korak bliže otkrivanju sadržaja fotografije koje je sakrivena u pozadini. Polja sadrže po jedno pitanje i nekoliko ponuđenih odgovora, a svaki put kada date tačan odgovor na zadato pitanje imate priliku da otkrijete jedan djelić fotografije. Pitanja su različita, pa ćete tako provjeriti koliko dobro poznajete modele različitih brendova smartfona ili tableta koji se nalaze u ponudi kompanije m:tel i podsjetiti se na razne aktivnosti i akcije koje je kompanija podržala u proteklom periodu.

U sklopu ‘m:žmurke’ svi igrači imaju tri pokušaja koja mogu iskoristiti tokom mjeseca, a važno je napomenuti da se pri proglašenju pobjednika računa posljednje vrijeme koje igrač postigne prilikom igranja. U onom trenutku kada igrač smatra da zna tačan sadržaj fotografije, potrebno je da upiše svoj odgovor u kućicu sa pitanjem ‘Šta se krije na slici?’.

PIXI

 

Najbrži igrač koji tačnim odgovorima na pitanja otkrije sadržaj fotografije postaće vlasnik popularnog modela Alcatel Pixi 8 tableta. Ovaj tablet idealan je pratilac u svim vašim svakodnevnim aktivnostima, a njegova baterija od 3240 mAh-a osigurava nesmetano surfanje i korištenje mnogobrojnih aplikacija koje će obradovati sve korisnike ovog tableta. Njegova najveća prednost je odlična kombinacija praktičnog dizajna i mnogobrojnih korisnih funkcija koji su usklađeni sa izuzetno povoljnom cijenom.

Igricu ‘m:žmurke’ možete pronaći na linku

https://www.facebook.com/mtelbih/app_1565462050375082