Written by

Na mreži smo za vas! m:tel imate prijatelje!

m:vijesti| Views: 238

youtube1

U skladu sa svojom poslovnom misijom, m:tel nastoji pružiti najbolji korisnički doživljaj i inovativna komunikaciona rješenja za svoje korisnike. Kako bi i sam na najbolji način komunicirao sa svojim korisnicima, ali i cjelokupnom zajednicom u kojoj posluje, m:tel prati sve trendove u modernim komunikacijama.

Društvene mreže danas predstavljaju jedinstven način interakcije sa javnošću. Na ovaj način m:tel putem svoje Facebook stranice komunicira sa više od 300.000 fanova, kao i putem Instagrama.

Još jedan specifičan kanal komunikacije koji je m:tel otvorio za druženje sa prijateljima je m:tel YouTube, sa više od milion pregleda, putem kojeg korisnici i zainteresovana javnost mogu pratiti m:tel emisije, video-priče, tutorijale, trejlere, spotove i ponude kompanije, na jednom mjestu.      

m:tel YouTube kanal ima i status YouTube partnera, što znači da je prošao verifikaciju koja zahtijeva originalan sadržaj, ali i veliki broj pregleda tog sadržaja. Kako se za ovo partnerstvo naročito uzima u obzir originalnost i popularnost video-sadržaja, njihov kvalitet, te broj posjetilaca i učešće u YouTube zajednici, m:tel je i na ovaj način dokazao da ulaže u korisničku podršku, ali i kvalitetnu komunikaciju sa svim zainteresovanim kako za usluge ove kompanije, tako i za brojne društveno odgovorne aktivnosti koje ovaj kanal promoviše.

Izaberite svoj omiljeni način komunikacije web sajt, blog, viber public chat, društvene mreže ili lični kontakt, m:tel vas čeka na svim mjestima gdje živi dobra komunikacija.   

Naše adrese za susret s vama su: web sajt: mtel.ba, blog: blog.mtel.ba, Viber Public Chat: m:tel BiH, društvene mreže Facebook: @mtelbh, Instagram: #mtelbh. Adrese naših poslovnica širom BiH pronađite na sajtu kompanije,  a za komunikaciju telefonom pozovite besplatne brojeve: za prepaid: 066101010, za Open usluge, fiksnu telefoniju i postpaid mobilne telefonije 0800 50 000.

Vidimo se na klik do vrijednih sadržaja! Vaš m:tel!