Written by

m:tel i Alcatel preporuka: Nabavite ISIC&EYCA karticu i iskorisite pogodnosti i popuste širom svijeta

prijateljstva| Views: 269

ISIC&EYCA kartica

Banjalučka organizacija AUCTUS u saradnji sa kompanijama m:tel i Alcatel predstavlja jedinstvenu benefit karticu za mlade, koja sada kombinuje sve pogodnosti ISIC i EYCA kartica. Ova kartica mladima nudi širok spektar popusta i pogodnosti prilikom kupovine roba i usluga. Takođe, prvih 1.000 mladih koji nabave svoju kombinovanu karticu, imaće priliku da koriste njeno posebno izdanje sa specijalnim dizajnom.

Šta je ISIC?

International Student Identity Card ili ISIC je međunarodna studentska i učenička identifikaciona kartica koja predstavlja zvanični dokument, odnosno, potvrdu da je neko učenik ili student, a u svijetu se koristi kao učenički ili studentski ID. ISIC kartica se primenjuje kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima i školama u svijetu, a služi i kao bankovna kartica.

Šta je EYCA?

European Youth Card Assotiation ili EYCA, organizacija je koja na evropskom nivou razvija i promoviše jedinstvenu EYCA karticu. EYCA kartice predstavljaju Evropske omladinske kartice, koje jedine omogućavaju pristup određenim beneficijama svim mladim ljudima do 30 godina starosti, bez obzira na to da li su oni učenici, studenti, zaposleni, ili nezaposleni. EYCA se razvija u 39 zemalja Evrope, uključujući i BiH.

Po čemu se razlikuje ISIC&EYCA kartica?

Kombinovana ISIC&EYCA kartica, koju AUCTUS izdaje svojim članovima, istovremeno nudi popuste i za ISIC i za EYCA-u u Evropi, ali i preko okeana.

Kada će biti dostupna?

Kombinovana ISIC&EYCA kartica već je dostupna studentima i donosi preko 120 popusta i pogodnosti u BiH.

Gdje se mogu ostvariti popusti?

Pomoću kartice ISIC&EYCA se može ostvariti preko 150.000 popusta u 120 zemalja u svijetu. Mladi u BiH trenutno mogu da koriste brojne ISIC&EYCA popuste u Sarajevu, Banjaluci, Gradišci, Bijeljini i Doboju, a u pripremi su popusti u još nekoliko gradova u BiH. Uz ISIC&EYCA karticu, dobićete i Vodič kroz popuste, u kojem se nalaze detaljne informacije o tome gdje sve možete koristiti popuste i povlastice.

Naravno, svi korisnici kartice u BiH mogu da je koriste i u ostalim zemljama gdje se EYCA i ISIC razvijaju. Popusti u rasponu od 5 do 50% odnose se na prevoz, smještaj, kupovinu odjeće, knjižare, biblioteke, kina i tako dalje, a detaljne informacije o popustima mogu se naći na www.auctus.org.

Kako mogu dobiti karticu?

Procedura za dobijanje kartice je vrlo jednostavna. Potrebno je priložiti kopiju identifikacionog dokumenta, jednu malu fotografiju i godišnju članarinu, koja ove godine iznosi 18 KM, u kancelarijama u Banjaluci, Gradišci, Bijeljini, Doboju i Sarajevu, a od 1. marta kartice se mogu naručiti i putem sajta www.auctus.org, gdje se nalaze i ostale potrebne informacije.

Kompanije m:tel i Alcatel su rado podržale realizaciju ovog projekta i aktivnosti, te i dalje nastavljaju da podržavaju sve projekte koji se tiču unapređenja položaja mladih u BiH.