Written by

Nadogradnja Instagrama donijela nove opcije

moj android| Views: 212

insta

Sve one koji su vjerni ljubitelji Instagram sadržaja, obradovala je vijest o novim nadogradnjama. Naime, nova verzija Instagrama je odnedavno dostupna za preuzimanje.

Kako je najavljeno najskorija ažuriranja popularne aplikacije donijela su korisnicima mogućnost korištenja nekoliko novih funkcija koje su prvenstveno namijenjene poboljšanju dosadašnjih koje su naišle na negativne korisničke kritike. Tako je sada aktivna opcija Instagram Direct, koja podržava pejzažne i portretske fotografije, a ono što je najveće iznenađenje jeste da kada šaljete slične sadržaje prijateljima putem Direct poruka, nećete biti prinuđeni da ih siječete, bilo da se radi o fotografijama ili video snimcima.   

Dodatno je omogućena razmjena linkova putem Directa, a koji vode ka raznim sajtovima. To znači da ćete moći da slične sadržaje automatski pregledate, ali i da razmjenjujete telefonske brojeve i adrese. Kako biste aktivirali pomenuta unaprijeđenja, potražite ih u App Store i Google Play prodavnicama aplikacija.