Written by

Najbolje Android igrice za ljubitelje Zvjezdanih staza

moj android| Views: 170

Ljubitelji Zvjezdanih staza  su zaista posebna sorta ljudi, a svi oni će biti srećni zbog činjenice da postoje zaista brojne igrice za Android uređaje koje su napravljene upravo prema ovoj veoma popularnoj seriji čija prva epizoda je emitovana 6. septembra 1966. godine. Mi smo izdvojili pet najboljih.

Star Trek Timelines

Ovo je prema riječima istinskih obožavatelja jedna od najboljih igrica ovog tipa. Riječ je o RPG igrici u kojoj vi upravljate svemirskim brodom, a dostupno je više od stotinu karaktera koji su se pojavljivali u šest serija Zvjezdanih staza. Brod možete koristiti za istraživanje galaksije.

Star Trek Wrath of Gems

Ovo je jedna od mnogih RPG puzzle igrica koje su dostupne za Android, a voljeće je i ljubitelji The Original Series kao i oni koji vole The Next Generation. U ovoj igrici birate likove koje ćete uvesti u igru, a svaki lik poboljšava sposobnosti vašeg broda.

Star Trek Trexels

Ova igrica donosi serijsko iskustvo na vaš telefon. U sklopu igrice idete na razne misije, šaljete članove posade u razne misije, na različite planete da se bre protiv neprijateljski nastrojenih vanzemaljaca.

Star Trek Trexels II

Poboljšana verzija ove igrice je došla sa sjanom grafikom, ali je igrica kao igrica ista kao što je i bila tu nije bilo nekih većih promjena.  Vi skupljate likove iz svih serija, istražujete galaksiju i održavate svemirski brod. Možete ih voditi i u planetarne misije.

Star Trek Adversaries

Jedna od najnovijih igrica na tržištu ovakvog tipa. U sklopu igrice skupljate karte i birate među 100 različitih svemirskih brodova. Vašim brodom mogu upravljati likovi iz serije i boriti se protiv ljudskih protivnika u 3D bici kartama. Ovu igricu pored androida možete igrati na iOS, Windows i Mac platformama.