Written by

Najbolje aplikacije 2018. godine za Android uređaje

m:apps, preporučujemo| Views: 737

2018. godina bila je prilično plodonosna kad su moderne tehnologije u pitanju, a to uključuje i aplikacije za Android uređaje koje su se i ove godine koristile u zaista velikoj mjeri. Mi vam donosimo, prema podacima Google-a najbolje aplikacije ove godine.

Cake Web Browser

Ovo je jedan više nego solidan pretraživač koji se pojavio ove godine. Pored onih najosnovnijih funkcija koje jedan pretraživač treba da ima, ima i višestruke napredne opcije, bookmark-e i još mnogo drugih korisnih funkcija.

Carrot Weather

Veliki broj ljudi koristi aplikacije koje služe da nas obavještavaju o tome kakvo će vrijeme biti. Ovo je jedna od zanimljivih aplikacija tog tipa i zato je definitivno među boljima koje su se pojavile ove godine. Pored klasične prognoze, na ovoj aplikaciji možete vidjeti kakvo je vrijeme bilo u prethodnih 70 godina, kako se klima mijenjala i još mnogo drugih, bitnih, ali i zabavnih podataka.

Dolphin Emulator

Ova aplikacija je jedini Nintendo Wii i Nintendo GameCube emulator za Android uređaje. Ova aplikacija, koja u principu nije nova, pojavila se prije par godina, ali je bila nepravedno zapostavljena. Svoj veliki povratak je doživjela upravo ove godine, vratila se poboljšana sa mnoštvom novih funkcija.

Firefox Reality Browser

Ovo je sigurno jedan od najvećih i najboljih virtuelnih reality pretraživača  koji podržava kako 2D, tako i 3D sadržaj. 

Forest

Ovo je jedna od aplikacija koje su u posljednje vrijeme prilično popularne, a njihov glavni cilj jeste da ljudima omogući kvalitetnije upravljanje vlastitim vremenom bilo na produktivniji ili zabavniji način. Forest je sigurno najpopularnija aplikacija ovog tipa  koja je privukla veliki broj korisnika za kratko vrijeme i podstiče ljude da što bolje oragnizuju svoje vrijeme i da se fokusiraju na bitne svari.