Written by

Najbolje aplikacije posvećene Mundijalu

moj android| Views: 48

mundijal

Svi ljubitelji sporta, posebno fudbala znaju da ih ovoga ljeta očekuje posebna poslastica, a u pitanju je Mundijal koji se ove godine održava u Rusiji.  Naravno da su se programeri aplikacija potrudili da naprave posebne aplikacije za ovaj, jedan od najvažnijih, sportskih događaja.

GoalAlert

Kao što i samo ime sugeriše glavna funkcija ove aplikacije su obavještenja o postignutim golovima. Tačnije, kad god padne gol na nekoj utakmici vi ćete na telefon dobiti notifikaciju. Naravno, postoji opcija da podesite koje reprezentacije ćete pratiti, ako ne želite da vam notifikacije baš stalno stižu. Integrisani newsfeed unutar aplikacije će vam pružiti i sve relevantne vijesti u vezi sa Mundijalom, rasporedu sve 32 reprezentacije i mečeva koji treba da se dese. Tu možete naći i sastave timova, statistiku i još mnogo toga.

World Cup Yeah!

Za one koji traže ozbiljno detaljne podatke s Mundijala preporučujemo ovu aplikaciju koja će u potpunosti zadovoljiti njihovu znatiželju. Aplikacija obezbjeđuje mnoštvo podataka o svim reprezentacijama, sudijama, trenerima, stadionima, a integrisana je sa Twitter nalozima svih reprezentacija pa putem nje možete pratiti o čemu to tvituju. Pored aktuelnih informacija ovdje ćete naći i mnoštvo istorijskih činjenica u vezi sa Mundijalom.

Panini Sticker Album

Pa zar ste sumnjali da ova globalna pošast skupljanja sličica nema odgovarajuću aplikaciju? Baš kao i kod klasičnog albuma, putem ove aplikacije skupljate, razmjenjujete i „lijepite“ sličice, ali pored toga aplikacija nudi i neke druge raznovrsne sadržaje. Novi paket sličica je dostupan potpuno besplatno, ali svakih 15 sati, pa ćete morati biti strpljivi.