Written by

Najbolje aplikacije u vezi prirode i zvukova iz prirode

m:apps, preporučujemo| Views: 336

Priroda je sve ono što nas okružuje i ne postoji digitalni način koji može da nadmaši vrijeme provedeno na otvorenom, udišući čist vazduh.  S druge strane, tehnologija vam može pomoći da to iskustvo bude još bolje ili da uživate u prirodi kada iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da izađete napolje.

Donosimo vam najbolje aplikacije koje se upravo tiču prirode.

AllTrails

Ovo je jedna od najboljih aplikacija ovog tipa, sadrži mape od 50 hiljada staza, fotografija i još mnogo toga. Sjajna je ako volite pješačiti i planinariti jer ćete na ovaj aplikaciji pronaći staze za to koje se nalaze u vašoj blizini bez obzira gdje se nalazite. Pored svega tu je i GPS praćenje.

Atmosphere: Relaxing Sounds

Ovo je aplikacija koja posjeduje mnoštvo različitih prirodnih zvukova koji imaju umirujuće dejstvo. Aplikacija vam dopušta da prilagodite zvukove tako što ćete dodavati određene elemente koji vam se sviđaju kao što su zvuci talasa, galebova ili kiše. Isto tako možete podešavati intenzitet pojedinih zvukova, neke možete pojačati, neke smanjiti.

Fishbrain

Ovo je aplikacija namijenjena svima koji uživaju u ribolovu.  Ovo je neka vrsta društvene mreže za sve ribolovce. Na njoj možete potražiti savršena mjesta za pecanje kao i informacije za više od 130 vrsta ribe.  Pored svega toga možete komunicirati sa ostalim korisnivicima aplikacije.

Offline Survival Manual

Ovo je palikacija koja nudi baš ono što joj sam naziv govori u njoj ćete pronaći mnoštvo sjajnih savjeta za preživljavanje od toga kako da nekome date prvu pomoć pa do toga kako da sagradite sklonište ili zapalite vatru. Ono što je najvažnije jeste da vam za ovu palikaciju nije potrebna internet konekcija.

Nature Sounds

Još jedna aplikacija namijenjena opuštanju jer sadrži mnoštvo umirujućih, prirodnih zvukova među kojima su: zvuk kiše, zvuk šume, vjetra… U sklopu aplikacije postoje opcije koje je moguće prilagoditi sopstvenim afinitetima.