Written by

Najbolje aplikacije za foto galerije

m:apps, preporučujemo| Views: 293

Većini ljudi, najvažnije stavke u pametnom telefonu su fotografije. Mnogi ih čuvaju u posebnim folderima i paze da su hronološki poredane. Da biste vaše fotografije čuvali na najbolji mogući način u tome vam mogu pomoći brojne aplikacije. Mi vam preporučujemo najbolje od njih.

A+ Gallery

Ovo je prilično jednostavna aplikacija sa sjajnim osnovnim funkcijama. Pomoću nje možete ređati fotografije na poseban način, možete kreirati posebne foto albume, a iz aplikacije ih možete dijeliti sa drugima.  Isto tako postoje i posebni folderi za privatne fotografije.

F-Stop Gallery

F-Stop Media Gallery je nešto starija aplikacija ovog tipa, ima prilično jasan dizajn i prilično bazična, ali ima sve što biste od jedne ovakve aplikacije mogli očekivati. U aplikaciji možete pretraživati fotografije, možete ih tagovati za lakšu organizaciju. U sklopu aplikacije postoji i opcija Smart Albums koja vam omogućava da fotografije posložite prema svom nahođenju.

Focus Go

Ovo je nešto novija aplikacija koja je veoma brzo postala popularna među korisnicima. Veoma je jednostavna za korištenje i to je ono što je odlikuje, na prvom mjestu. Uz ovu aplikaciju nisu potrebne druge aplikacije kad je u pitanju editovanje i promjena dimenzije fotografija što je pozitivna strana.