Written by

Najbolje aplikacije za horoskop

m:apps, preporučujemo| Views: 370

Ako ste i vi jedna od onih osoba koje svoj dan započinju čitanjem dnevnog horoskopa, onda vam toplo preporučujemo da na vaš telefon skinete jednu od aplikacija koje se bave upravo horoskopom.

ADNFX

Ovo je programerska kompanija koja osmislila nekoliko različitih aplikacija za horoskop i sve su besplatne. Ono što je sjajno jeste da unutar aplikacija imate posebne aplikacije za svaki horoskopski znak tako da možete pratiti samo one znakove koji vas zaimaju.  Neke od funkcija koje ove aplikacije imaju su: dnevni horoskop, horoskop za ljubav, raspoloženje, posao i mnoge druge stvari.

Astroguide

Ovo je najsveobuhvatnija aplikacija kad je u pitanju astrologija i sadrži mnoštvo segmenata za svaki znak kao što su ljubav, nivo stresa, osjetljivost i mnogi drugi, a sadrži i mnoštv zanimljivih činjenica o svakom znaku. U ovoj aplikaciji možete saznati i koji su to znakovi najkompatibilniji sa vašim i to na različitim životnim poljima.  Pored svega ovoga, aplikacija sadrži i čitač tarot karata, funkciju koja je napravljena samo u zabavne svrhe.

AstroMatrix

Ako možemo tako reći, ovo je jedna od najozbiljnijih aplikacija ovog tipa i sadrži mnoštvo funkcija koje će sigurno zainteresovati sve zaljubljenike u horoskop. Ova aplikacija odrešuje vaš horoskopski znak ne samo na osnovu datuma rođenja već i na osnovu sata i lokacije. Putem aplikacije dobijate sedmični, mjesečni i dnevni horoskop koji je prilično detaljan.