Written by

Najbolje aplikacije za jogu

m:apps, preporučujemo| Views: 738

Joga je način vježbanja koji je jako popularan u cijelom svijetu, a njena popularnost raste i kod nas iz godine u godinu. Ako ste ljubitelj joge, ali želite da je praktikujete u svom domu, ne u nekom studiju onda će vam dobro doći aplikacije koje vam pomažu da praktikujete jogu na pravi način.

5 minute yoga

Ovo je jedna od jednostavnijih aplikacija ovog tipa i zato je prilično popularna. Sadrži svakodnevne podsjetnike, tajmer i nudi vam drugačije vježbe svakog dana.  Iako ne sadrži video tutorijale, fotografije i opisi su veoma precizni tako da vam oni neće nedostajati. 

Down Dog

Ova aplikacija vaše vježbanje joge diže na sasvim novi nivo. Namijenjena je kako početnicima tako i onim nešto iskusnijima. Sadrži vježbe različitih intenziteta, a ima i dodatne funkcije koji uključuju Google Fit, offline podršku, glasovne instrukcije i laganu muziku.

Pocket Yoga

Jedna od sigurno boljih aplikacija ovog tipa iako koristi fotografije i pismene opise za objašnjavanje položaja. Uprkos tome jednostavno ćete je koristiti jer je namijenjena svima, od početnika do onih koji su na nekom naprednom nivou.