Written by

Najbolje aplikacije za konferencijske pozive

moj android| Views: 848

Ako vam je priroda posla takva da često morate obavljati konferencijske pozive, a niste uvijek u prilici da njima lično prisustvujete onda obavezno skinite jednu od aplikacija koje će vam u tome sigurno pomoći.

Cisco Webex Meetings

Ovo je jedna od najboljih opcija kad je u pitanju aplikacija za konferencijske pozive i veoma je popularna među biznis korisnicima.  Vole je, na prvom mjestu, zbog pristojnih funkcija i jednostavnosti upotrebe. Ova aplikacija uključuje podesive video pozive, a sjajno je što sastanke možete zakazati direktno iz aplikacije.

GoToMeeting

Spada među novije aplikacije ovog tipa i za kratko vrijeme je postala veoma popularna. Ona podržava konferencijske pozive do 15 učesnika bilo da su audio ili video pozivi u pitanju.  Neke od funkcija koje ima su Material design UI, usklađivanje kalendara kao i tekstualne poruke.

Hangouts Meet

Google je odustao od Hangouts-a, ali je zato još uvijek u upotrebi kao poslovni softver. Ovo je besplatan servis koji se nalazi unutar G Suit softvera i podržava pozive do 50 učesnika sa prosječnom kvalitetom poziva. Postoji opcija povezivanja sa Google kalendarom što je takođe sjajna funkcija.

Skype

Skype je uvijek dobra opcija kad su u pitanju manje grupe ljudi, podržava pozive do 25 učesnika i potpuno je besplatan ukoliko svaki učesnik ima instaliran Skype. Mnogi tvrde da Skype prolazi kroz krizu identiteta jer s jedne strane želi biti relevantan i u trendu, sa druge želi imati određeni kvalitet, ali još uvijek nisu našli način kako da to dvoje usklade. Bez obzira na sve sigurno će poslužiti svrsi.

Zoom Cloud Meetings

Ovo je još jedna veoma moćna aplikacija koja podržava do 100 učesnika što je veoma impresivno. Daje opcije samo audio poziva bez slike, zatim audio-video pozive kao i slanje poruka. Besplatna verzija je ograničena, ali veoma funkcionalna. Ova aplikacija podržava webinar i funkcije prezentacija što je takođe veoma korisno.