Written by

Najbolje aplikacije za ljubitelje brzine

m:apps, preporučujemo| Views: 316

Ako ste ljubitelj brzine i sportova koji se bave trkanjem onda jednostavno morate skinuti jednu od pet najboljih alikacija koje se tiču upravo brzine, automobila… Sigurni smo da vas neće razočarati.

Formula One

Ako volite brzinu, šanse da ne volite trke Formule 1 su ravne nuli i zato će vam ova aplikacija sigurno privući pažnju. To je jedna od najpopularniji aplikacija za trkanje što ne čudi jer uključuje live stream, statistiku i još mnoštvo informacija.

Freader1

Ova aplikacija uglavnom pokriva vijesti vezane za Formulu 1, a na njoj možee provjeriti sve informacije u vezi trka koje su prošle i koje tek treba da se održe.  Isto tako možete pronaći mnoštvo informacija u vezi vozača, ali i njihovih modela automobila.

NASCAR Mobile

Kao što sam naziv kaže ova aplikacija se bavi trkama automobila, a NASCAR je liga koja je rival Formuli i veoma je popularna u svijetu, posebno u Americi. Ova aplikacija sadrži sve informacije vezane za NASCAR među kojima je statistika, tabele, video-i sa najboljim dijelovima trka i još mnogo toga.

USAC Racing

Na svijetu postoji zaista mnogo individualnih, nezavisnih liga i organizacija koje se bave trkanjem, a USAC je aplikacija pomoću koje možete da ih pratite. Pored aplikacije postoji društvena mreža i oficijelni web sajt.

Most sports news

Ovo je aplikacija koja na neki način objedinjuje sve važne događaje iz oblasti trkačkog sporta i ako niste priklonjeni samo jednoj opciji onda je upravo ona pravi izbor za vas.