Written by

Najbolje aplikacije za ljubitelje fudbala

moj android| Views: 149

U toku je Svjetsko prvenstvo u fudbalu i svi pričaju samo o plasmanima, rezultatima, nepravedno dosuđenim penalima, simuliranju… Ako ste pasionirani ljubitelj fudbala i kad ne traje Mondijal, onda vam predlažemo da na svoj telefon skinete najbolje aplikacije koje se bave upravo „najvažnijom sporednom stvari na svijetu“.

FIFA Mobile

Jedna od najpopularnijih video igrica na cijelom svijetu je napravljena od strane kompanije EA, a ovu igricu sada možete igrati i na svom mobilnom telefonu. Glavni cilj igrice je da igrač napravi svoj tim iz snova, što znači da se morate posvetiti, ali ako ste vjerni obožavalac sigurni smo da vam neće teško pasti.

PES 2018

Ovo je glavni konkurent FIFA-i i ljubitelji ovakvih igrica se dijele na one koji se kunu u PES i one koji više vole FIFA-u. PES je jedna od najboljih fudbalskih igrica za mobilne telefone, ima veoma lijepu grafiku i prilično je jednostavna za korištenje.

Socer Star 2018

Ovo je zaista zarazna igrica tokom koje morate donositi veoma važne odluke. U sklopu igrice možete stvoriti svog igrača, a u odnosu na to koliko dobro bude igrao dobijaćete određene pogodnosti. Veoma je jednostavna za igranje i obezbijediće vam sate i sate zabave.

Real Fototball

Ovo je prva fudbalska igrica na mobilnim telefonima ikad napravljena i jednostavno je nismo mogli izostaviti iako su se poslije nje pojavile mnoge druge, kvalitetnije. Ova igrica postoji još od vremena Java telefona i zaista spada među klasike, a sjajno je što sada postoji i Android verzija. Napravila je kompanija Gemaloft, ima veoma dobru vizuelnu grafiku i može se igrati i bez internet konekcije, što je zaista veika prednost.