Written by

Najbolje aplikacije za Lock Screen

moj android| Views: 143

zaključano

Opcija Lock Screen na pametnim telefonima nije tu samo da bi displej izgledo lijepo, ona je više nego korisna jer pomoću nje možete brže otvarati aplikacije i opcije telefona koje su vam najpotrebnije. Danas vam predstavljamo najbolje aplikacije za Lock Screen.

Next News

Ova aplikacija vam omogućava nešto kao “news feed” direktno na zaključanom ekranu. Sve opcije naravno možete prilagođavati prema svojim željama tako da biste uvijek vidjeli priče koje vas zanimaju. Sa liste kategorija birate one koje vas najviše zanimaju, bilo da je to sport, zabava ili politika najvažnije vijesti će se uvijek pojavljivati na vašem zaključanom ekranu. Da biste priču otvorili treba samo da je dodirnete i malo duže držite.

Next Lock

Veoma je jednostavna za korištenje elegantnog je izgleda, ali ispod površine nalazi se moćna aplikacija koja pametno izračunava koje aplikacije najčešće koristite i to na osnovu lokacije na kojoj se nalazite (kuća, posao, itd). Pored ovoga, Next Lock Screen ima zaista sjajnu prezentaciju notifikacija, kalendara i ostalih ključnih funkcija vašeg telefona.

ACDisplay

Ovo je sigurno jedna od Lock Screen aplikacija sa najskromnijom grafikom, ali s obzirom na njene funkcije, nije joj potrebno ništa spektakularnije. Kada instalirate ovu aplikaciju na vaš telefon, u vrhu ekrana vam se prikazuju male ikonice, a dodirom na svaku dobijate detaljan prikaz informacija koje vas interesuju.

C Locker Pro

C Locker Pro nudi mnoštvo funkcija da poboljša zaključani ekran vašeg pametnog telefona. Sadrži više od 30 prečica koje možete kreirati tako da olakšano možete pozivati, otvarati aplikacije i čitati notifikacije sa omiljenih društvenih mreža. Jedna od sjajnih funkcija je i ta da ako dodirnete ekran telefona dva-tri puta ona se gasi, ali je rezerisana za nešto kvalitetnije i skuplje telefone.

Echo

Ova minimalistički uređena aplikacija vam daje sasvim zadovoljavajući nivo kontrole nad onim šta želite da vidite na telefonu i čemu želite imati instant pristup. Možete kreirati kategorije notifikacija, kao što su posao, kuća, druženje i odabrati koje će aplikacije ići u koju kategoriju. To znači da ćete sa zaključanog Echo ekrana imati pristup ka više aplikacija nego sa podrazumijevanog početnog ekrana Android operativnog sistema.