Written by

Najbolje aplikacije za mjesečeve mjene

m:apps, preporučujemo| Views: 787

 Postoje ljudi koji prate kretanje i stanje mjeseca, neki tvrde da im utiče na zdravlje, raspoloženje i spavanje i zato vole tačno znati sve o mjesečevim mjenama. U tome vam, kao i u mnogo drugih stvari mogu pomoći brojne aplikacije koje će vam tačno reći u kojoj je fazi mjesec.

1Weather

Ovo je jedna od najboljih aplikacija za prognozu vremena čiji sastavni dio su i mjesečeve mjene.  Aplikacija vam prikazuje u kojoj je mjesec fazi kao i kad tačno nastupaju naredne dvije faze. Sigurno će vam biti korisna, ako pratite faze mjeseca i vjerujete u njihov uticaj.

Daff Moon Phase

Ovo je jedna od boljih aplikacija koje se bave isključivo mjesecom i svim njegovim fazama. Pored prikaza trenutne faze, posjeduje i kompletan kalendar po kome ćete jasno vidjeti kad nastupa koja faza.  U njemu su prikazane lunarne i solarne eklipse, dužina dana, kada sunce izlazi, a kada izlazi. Aplikacija dolazi sa pet widget-a koje možete prilagoditi sebi. 

My Moon Phase

Takođe jedna od boljih aplikacija ovog tipa koja sadrži sve neophodne detalje koji bi vas mogli zanimati kad su u pitanju mjesečeve faze. Od zalaska i izlaska sunca i mjeseca pa sve do tačnog nastupanja određene faze.

Phases of the Moon

Ovo je novija palikacija koja je lansirana ove godine i sadrži sve osnovne iformacije. Pored toga uključuje i 3D simulaciju koju je napravila NASA. Tu je i interaktivna, edukativna mapa mjeseca kao i live wallpaper.