Written by

Najbolje aplikacije za notifikacije i tonove

moj android| Views: 199

 

Iako su prilagođeni zvukovi na neki način izašli iz mode to nikako ne znači da ne možete da izmjenite svoje tonove i zvukove za notifikacije, ako to želite. Postoji nekoliko sjajnih aplikacija koje će vam u tome pomoći.

Audiko Ringtones

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija sa čak dva miliona različitih tonova koje možete iskoristiti na razne načine. Aplikacija se redovno ažurira tako da tu možete pronaći neke od najnovije melodije. Pored tonova postoji i bogata biblioteka wallpaper-a.

Pi Music Player

Aplikacija koja je nešto siromašnija sadržajem ali funkcioniše besprijekorno. Ima zaista zavidan broj tonova koje možete prilagođavati, tu su i razne teme, pozadine i još mnogo toga što će vam pomoći da personalizujete svoj telefon.

Ringdroid

Spada među klasike kad je ova vrsta aplikacija u pitanju. Dozvoljava vam da aploudujete melodiju i da izdvojite tačan dio koji želite upotrijebiti.

Ringtone Maker

Ovo je još jedna aplikacija koja funkcioniše po istom principu kao i prethodna. Podržava većinu fajlova i funkcioniše bez problema. Ako je melodija sve što vam treba, onda nemojte tražiti dalje jer je ova aplikacija jednostavna za upotrebu i sjajno će obaviti zadatak.

Zedge

Spada među popularnije aplikacije ovog tipa jer sadrži brojne melodije iz cijelog svijeta kao i raznih žanrova i stilova muzike. Sadrži i wallpaper-e koji nisu nešto spektakularni, ali su zadovoljavajućeg kvaliteta. Ova aplikacija se može povezati i sa nekim drugim aplikacijama, potpuno je besplatna, ali sadrži reklame.