Written by

Najbolje aplikacije za pisanje lista za kupovinu

moj android| Views: 449

Ako ste osoba koja u kupovinu namirnica ne kreće bez pažljivo sastavljenog spiska onda će vas sigurno zanima koje to aplikacije možete iskoristiti u ove svrhe. Spisak koji ste napravili na papiru uvijek možete zaboraviti ili izgubiti. Na kraju krajeva treba da čuvamo okoliš i što manje koristimo papir.

Ovo su neke od najboljih aplikacija za pravljenje spiskova za kupovinu.

Bring

U sklopu ove aplikacije možete praviti više lista za različite namjene.  Možete odvojiti listu za rođendansku kupovinu od redovne sedmične kupovine.  Veoma je jednostavna za upotrebu, a možete ubacivati i fotografije proizvoda.

Google Keep

Veoma jednostavna, ali s druge strane zaista moćna aplikacija. Sadrži zaista mnoštvo običnih lista za kupovinu, ali i mjesta za fotografije i podsjetnike o lokacijama, što može biti zaista korisno da znate gdje šta treba da kupite.

Our Groceries

Ova aplikacija korisnicima omogućava da naprave listu pa da kategorišu stvari unutar te liste. Kada naknadno želite dodat nešto na listu, odmah možete odrediti i katergoriju. Veoma je jednostavna i ako ne tražite previše funkcija toplo vam preporučujemo upravo ovu aplikaciju. 

That Shopping List

Ima ono najosnovnije, ali je jako lijepo napravljena tako da će vam biti zadovoljstvo da je koristite. Uutar liste pravite spisak i brišete stavke kako ih budete rješavali.  Postoji opcija i da svoju listu dijelite sa drugim ljudima što je takođe veoma korisno ukoliko vi ne stižete u kupovinu.

TickTick

Ovo nije samo aplikacija za sastavljanje lista za kupovinu već i za zapisivanje svih obaveza koje treba da obavite tokom dana.  Veoma je jednostavna za korištenje i možete je dijeliti sa drugima.  Besplatna verzija ove aplikacije ima samo osnovne funkcije, ali mnogi korisnici tvrde daje to sve što im je potrebno.