Written by

Najbolje aplikacije za prebacivanje fajlova sa telefona na PC

kako? lako!| Views: 172

Ljudi često moraju prebacivati fajlove sa telefona na PC ili obrnuto. U tome vam mogu pomoći sjajne aplikacije koje će vaš posao olakšati.

AirDroid

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija ovakvog tipa. Pored toga što pomoću nje možete prebaciti fajlove sa Androida na PC ona ima još mnoštvo drugih funkcija kao što su primanje SMS i MMS poruka, notifikacija i još mnogo toga. To će vam olakšati da kad radite nešto na računaru ne morate stalno provjeravati telefon.

Cloud Storage

Ovo je savršen metod da brzo i jednostavno svoje fajlove sa telefona prebacite na računar.  Postoji mnoštvo ovakvih servisa kao što su Dropbox, Google Drive, OneDrive. Prebacivanje fajlova je više nego jednostavno, sve što treba da uradite jeste da ih aploudujete na cloud servis, a zatim ih sačuvate na uređaj na koji želite.

Feem

Ovo je jednostavna aplikacija koja ima samo jednu funkciju, a obavlja je veoma precizno. Ona prebacuje stvari sa uređaja koji su konektovani na istu wi-fi mrežu, uključujući telefone, tablete, računare, laptope.  Na svaki uređaj jednostavno skinite Feem i pokrenite ga. 

Pushbullet

Takođe jedna od boljih aplikacija ovog tipa pomoću koje možete prebacivati fajlove u oba smijera, a može i mnoštvo drugih stvari kao što je primanje SMS/MMS poruka i notifikacija.

Resilio Sync

Funkcioniše slično kao cloud servis, ali on mora da se nalazi na laptopu ili PC-u. Možete sinhronizovati koliko god hoćete fajlova. Podržavaju ga Mac. Linux i Windows.