Written by

Najbolje aplikacije za printanje sa Androida

moj android| Views: 721

Android je veoma praktičan i olakšava nam živote u raznim segmentima,  ami vam danas predstavljamo najbolje Android aplikacija za štampanje. Ranije biste morali upaliti računar, skenirati dokument, editovati ga i zatim ga odštampati. Ovih dana jednostavno možete koristiti aplikacije za skeniranje koje su zaista sjajnog kvaliteta.

Mobile Print

Iako interfejs ove aplikacije izgleda pomalo zastarjelo to ne treba da vas zavara jer ona zaista sjajno obavlja posao. Ovo je veoma precizna aplikacija koja vam omogućava da odštampate šta god želite pomoću brojnih metoda.  Ako vaš štampač podržava wi-fi konekciju ili Bluetooth možete štampati tim putem ili putem USB konekcije.

Cloud Print Plus

Ovo je jedna od najstariji aplikacija ovog tipa, interfejs je nevjerovatno jednostavan i konstantno evoluira. Pomoću aplikacije na vašem telefonu možete štampati dokumente, fotografije, crteže, poruke i ostali sadržaj. Sve što treba da uradite jeste da konfigurišete vaš štampač prema uputstvima iz aplikacije i krenete u akciju, bez komplikacija.

StarPrint

Ovo je jednostavna aplikacija koja služi onome čemu je namijenjena i to ćete shvatiti čim je otvorite. Jedna od glavnih opcija je upravo štampanje i na interfejsu ćete odmah uočiti mnoštvo opcija za obavljanje te radnje. Možete štampati fotografije, mape pa čak i postove sa Instagrama bez problema.

Brother iPrint&Scan

Aplikacija koja radi tačno ono što joj ime kaže i to na veoma jednostavan način, razumljiv svima.  Ova kombinacija skeniranja i štampanja ovu aplikaciju čini prilično jedinstvenom zbog čega je veoma popularna.

Epson iPrint

Ako vam je potrebna aplikacija ovog tipa koja je prilično uglancana onda je Epson ono što tražite. Prvo što ćete primjetiti je svakako sjajan dizajn, ali i mnoštvo opcija za štampanje. Aplikacija vam omogućava da fajlove štampate direktno iz mobilnog telefona ili cloud servisa na kome ih čuvate. Isto tako pomožu nje možete skenirati bilo koji dokument u svega nekoliko sekundi.