Written by

Najbolje aplikacije za prognozu vremena

moj android| Views: 179

 

Jedna od najkorisnijih aplikacija koju koristi veliki broj vlasnika pametnih telefona jeste ona koja pokazuje prognozu vremena. Ako vam je neophodno da znate kakvo vrijeme vas očekuje u narednom periodu onda odaberite neku od aplikacija koje smo za vas izdvojili. Trebaće vam.

1Weather

Aplikacija koja je na tržištu već neko vrijeme i sigurno je jedna od onih koje se najviše koriste i koja ima najbolje ocjene. Dolazi sa standardnim funkcijama kao što su dnevne i sedmične prognoze, a podržava 25 jezika.

Accuweather

Takođe jedna od najsolidnijih aplikacija ovog tipa, ima standardne funkcije uključujući dugoročnu prognozu, ali i onu na svakih sat vremena. Pored toga, posjeduje radar, podršku za Android Wear, može da predvidi kišu iz minuta u minut i još mnogo toga drugog.

Awesome Weather

Aplikacija koju je napravila kompanija YoWindow i jedna je od originalnijih na tržištu koje možete naći.  Možete prstom preći preko interfejsa i pogledati kakvo će vrijeme biti u bilo koje doba dana. Pruža veoma dobre osnovne informacije.

Carrot Weather

Ovo je nešto novija aplikacija koja sadrži zanimljive sarkastične komentare. Uključuje prognozu koja se bazira na istorijskoj arhivi prognoze vremena u zadnjih 70 godina i to joj daje određeni kredibilitet.