Written by

Najbolje aplikacije za putovanja

moj android| Views: 119

Ako volite putovanja i često ih praktikujete onda vam sigurno trebaju aplikacije koje će uveliko olakšati organizaciju i planiranje vaših putovanja. Ove aplikacije ne samo da vam donose korisne informacije, već i savjete, upozorenja i još mnogo toga.  

Airbnb

Ovo je palikacija koja putnike spaja sa ljudima koi izdaju sobe , stanove i apartamane na destinicaiji na koju želite ići. Nije važno da li negdje želite otputovati na jedan dan ili na mjesec, ovo je prva destinacija koju treba da posjetite.

Flio

Ako idete na neku daleku destinacijui presjedaćete nekoliko puta, ova apikacija će vam sigurno dobro doći jer sadrži sve neophodne informacije vezane za određene aerodrome poput servisa koji se tamo nude , da li je dostupan wi-fi pa sve do preporuka za ručak.

GasBuddy

Ako kojim slučajem idete na proputovanje automobilom, onda će vam sigurno biti potrebna informacija o najbližim benzinskim pumpama. Aplikacija je dostupna za Kanadu, ameriku i Australiju.

Google Flights

Nikada nemojte odbacivati priliku za drugo mišljenje ako vam se nudi i zato obavezno skinite ovu aplikaciju ukoliko ste osoba koja često putuje. Koristite je onda kada treba hitno da rezervišete let za odrešenu destinaciju.

Google Trips

Ako volite sve Google proizvode za planiranje i rganizaciju kao što su kalendar, mape i Gmail, onda obavezno ksinite ovu aplikaciju koja prikuplja informacije iz ovih servisa i na osnovu njih pravi mali plan putovanja. Google Trips može sam da pretpostavi gdje putujete i kada i može vam pomoći da se fokusirae na sranice koje želite posjetiti dok ste tamo.

Hopper

Ova palikacija je namijenjena za praćenje letova i cijena karata te vas obavještava da li treba da kupite ili da čekate. Ne samo to ona vam daje informaciju do koje cifre bi mogla skočiti cijena karte ukoliko je ne kupite odmah ili koliko ćete uštediti ako pričekate.