Written by

Najbolje aplikacije za skidanje i slušanje muzike na vašem iPhone-u

m:apps, preporučujemo| Views: 13156

Jedina stvar bolja od muzike je besplatna muzika. Upravo su iz tog razloga korisnici iPhone-a u konstantnoj potrazi za aplikacijama koje im to omogućavaju.

Nekada je Apple svake nedjelje na iTunes-u dijelio po jednu besplatnu pjesmu. Ali, ti dani su sada prošlost, što je sasvim u redu, budući da postoji više načina da besplatno preuzmete muziku na vaš pametni telefon.

AudioMack – besplatno slušanje i preuzimanje muzike

Ako tražite besplatne melodije za svoj iPhone, AudioMack je odlična opcija, jer je za razliku od nekih muzičkih aplikacija puna pjesama popularnih i mainstream umjetnika. Još jedna od prednosti je i ta što aplikacija omogućava upotrebu i slušanje pjesama bez naknade, iako muzički plejer prikazuje oglase.

Nakon preuzimanja, i dalje ćete morati da puštate pjesmu sa AudioMack-a, ali će sve što preuzmete biti dostupno i bez internet konekcije.

Free Music Archive – digitalna muzička biblioteka

Aplikacija Free Music Archive je neprofitna digitalna biblioteka kojom upravlja radio stanica VFMU. Sva muzika u arhivi je besplatna za preuzimanje, a FMA aplikacija vam daje pristup svim njenim pjesmama, razvrstanim po žanrovima. Muzička kolekcija nije pretjerano velika, ali postoje dobre pjesme koje možete otkriti upotrebom ovog softvera.

Stream – za online slušanje muzike

Dok muzika iz usluge strimovanja nije tehnički “preuzeta” na vaš telefon, možda vam razlika neće smetati, bar ne dok imate stabilnu internet vezu. Postoji mnogo streaming servisa za iPhone, a neki od njih vam dozvoljavaju da muziku slušate besplatno. Nekoliko najpoznatijih besplatnih aplikacija za strimovanje su svakako Spotify, Pandora, Deezer i YouTube.

Ne zaboravite da jednostavno možete upload-ovati vašu kolekciju pjesama u mp3 formatu na telefon. Sve što treba da uradite je da povežete iPhone sa računarom i prebacite muzičke numere u iTunes.