Written by

Najbolje aplikacije za trčanje

m:apps, preporučujemo| Views: 319

Ako ste već iskusni kad je u pitanju trčanje ili tek želite da počnete bilo bi dobro da skinete neku od ovih aplikacija koje će vam pomoći da pratite svoj napredak.

Endomondo

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija ovog tipa. Ima zaista veliki broj korisnih funkcija zbog koje je vole trkači širom svijeta.  Neke od funkcija su praćenje napretka, analize, podrška za razne nosive uređaje, izazovi i mnoge drušvene osobine. Kao stvorena je za one koji vježbaju na različite načine.

Google Fit

Takođe, jedna od najboljih aplikacija ovog tipa pomoću koje možete pratiti razne stvari za vrijeme svog vježbanja kao što je intenzitet vježbanja, gubitak kalorija i još mnogo toga. Baš kao i prethodna aplikacija podržava većinu nosive tehnologije. Pozitivna strana je i što je veoma jednostavna za upotrebu.

Map My Run

Još jedna veoma popularna opcija kad je u pitanju vježbanje i trčanje i ima zajednicu od 40 miliona ljudi. Pomoću ove aplikacije možete mapirati staze po kojima trčite, pratiti svoj napredak i još mnogo toga. Pro verzija ima mnogo preciznije analize, prati rad srca, praćenje uživo i još mnogo toga.

Runkeeper

Jedan od razloga zbog kojih je ova aplikacija među najpopularnijma iz jednog jako dobrog razloga, a to je što jako dobro funkcioniše i zbog toga je mnogi vole.  Sadrži veliki broj režima za vježbanje, praćenje napretka, ciljeve, i još mnogo toga.

Nike+ Run Club

Još jedna veoma pristojna, potpuno besplatna aplikacija za trčanje koja podržava osnovne funkcije neophodne svima koji redovno vježbaju i trče. Na ovoj aplikaciji imate sedmične i mjesečne izazove koje prihvatate da biste ostali motivisani i da ne biste upali u rutinu.