Written by

Najbolje Bluetooth tastature

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 159

Ako većinu svog posla obavljate putem telefona ili tableta onda znate kako kucanje dugačkih mejlova putem touch screen tastature ponekad može biti irtantno. Upravo iz tog razloga vam preporučujemo najbolje Bluetooth tastature koje će vam olakšati posao.

Anker ultra
Ovo je jedna od najprodavanijih tastatura ovog tipa iz prostog razloga što je jako lagana, jednostavna za transport, a veličine je oko dvije trećine standardne tastature. Pored toga, jako je jednostavna za upotrebu i sjajno obavlja posao, a to je, sigurni smo, sve što vam je potrebno od ovakvog uređaja.

Microsoft Universal
Ovo je prenosiva tastatura koja se može sklopiti što dodatno olakšava njeno korištenje i transport. Stane čak i u manje ženske torbica što je sigurno prednost. Kompatibilna je sa svim uređajima koji imaju Bluetooth 4.0, brzo se povezuje i preciznija je od većine konkurentskih uređaja ovakvog tipa.

Logitech K480
Ako imate više od jednog mobilnog telefona ili tableta onda definitivno treba da umete u obzir upravo ovu tastaturu jer vam ona omogućava da napravite tri različita profila i i simultano kucate na tri uređaja.

Artech HB030B
Veoma je tanka, lagana i lako se prenosi, ima sjajno pozadinsko svjetlo koje olakšava rad, a možete birati između nekoliko različitih nivoa osvjetljenosti. Dolazi u sedam različitih boja i zato je posebno privlačna mlađoj populaciji.

Logitech K780
Ova tsatatura ima nekoliko funkcija i koje je odvajaju od modela koji smo već naveli. Ovaj model je nešto veći i ima posebno mjesto na koje možete postaviti tablet i telefon što je zaista praktično u ovakvim slučajevima. I na ovom modelu možete napraviti tri odvojena profila.