Written by

Najbolje email aplikacije za Android

moj android| Views: 1974

S ovih pet email aplikacija namijenjenih Android smartfonima možete biti sigurni da će vaša poslovna komunikacija biti besprijekorna. Isprobajte ih, preuzmite u Google Play prodavnici i javite nam koja vam se najviše dopada.

CloudMagic

Riječ je o rješenju koje je evoluiralo iz mogućnosti istoimene aplikacije za pretraživanje sadržaja Twitter ili Google računa, a danas predstavlja jedno od najkvalitetnijih rješenja za Android. CloudMagic bez problema radi s Gmail, Yahoo, Outlook, Exchange, iCloud i bilo kakvim IMAP računima.

K9-Mail

K9-Mail je nezaobilazna Android aplikacija, tačnije open-source mobilni e-mail klijent, kojeg razvija zajednica. Milioni preuzimanja i pozitivne recenzije govore da na listi poželjnih aplikacija sa razlogom zaskužuje da bude u samom vrhu.

SolMail

SolMail omogućava korisnicima integrisanje inboxa, stotine emotikona, jednostavan pregled poruka, kao i njihovo arhiviranje/brisanje, sinhronizaciju odabranih foldera, kategorizaciju poruka u četiri filtera i prilagođavanje potpisa u porukama. Možda najbitnije za ovu Android aplikacije je da je intuitivna i jednostavan, što je bitno privatnim korisnicima.

Blue Mail

Još jedno besplatno i jednostavno rješenje s impresivnom podrškom, bilo da je riječ o Gmail, Yahoo, Office 365, Google Apps, Hotmail, Outlook, iCloud, ili drugim IMAP računima. Dok neki mobilni e-mail klijenti ograničavaju koliko se računa može dodati, ovdje to nije slučaj.

Ovaj Android aplikacija je možda ponajviše namijenjena poslovnim korisnicima s potrebom za kvalitetno organizovanje, a osim dizajnom, kreatori aplikacije se posebno ponose i na sigurnost.

myMail

Ovo je još jedna od besplatnih i aplikacija dostupna u Google Play prodavnici dizajnirana tako da bude brza, efikasna i sigurna. Posjeduje podršku za brojne e-mail servise, integrisani preglednik priloga i drugih dodataka koje olakšavaju svakodnevno korištenje.