Written by

Najbolje igrice koje nam na Androide dolaze ove godine

moj android| Views: 59

igrica

Da li i vi željno iščekujete neke nove, zabavne igrice koje ćete moći igrati na svojim Android uređajima? Ako potvrdno klimate glavom, nastavite sa čitanjem jer vam otkrivamo najbolje igrice koje tek treba da se pojave u Play Store aplikaciji.

Dragalia Lost

Nintendo je ove godine briljirao jer je lansirao novu igraću konzolu po imenu Switch za kojom su gejmeri poludjeli i obara sve rekorde. To naravno ne znači da su se u ovoj kompaniji opustili i da su zapustili neke druge platforme. Nintendo je objavio da rade na novim stvarima koje se tiču mobilnih platformi, a riječ je o igrici Dragalia Lost koju razvijaju zajedno sa kompanijom Cygames. Oni koji su imali uvida u trejler kažu da je igrica “veoma japanska” i da je grafika sjajna. Riječ je o glavnom liku koji se transformiše u zmaja, a radnja se odvija u svijetu u kome ljudi i zmajevi žive zajedno.

Iron Throne

Ovo je igrica kompanije Netmarble, a riječ je o platformi na kojoj se borite protiv ostalih igrača, to je takozvana RPG igrica. Igrica će imati mnoštvo RPG elemenata koji su centrirani oko razvijanja karaktera glavnog igrača. Igrica je inspirisana TV serijom srednjevjekovnog naučno-fantastičnog žanra.

Dragon Ball Legends

Iz kompanije Bandai Namco tokom godina dolazi Dragon Ball Legends za Android i iOS uređaje. Nova mobilna igrica će biti svojevrsna verzija kartaške igre i kultne anime serije i biće prava poslastica za sve obožavaoce.

Westworld

Na televiziji HBO je sa emitovanjem počela druga sezona serije Westworld koja je za kratko vrijeme stekla toliku popularnost da je dobila i svoju video igricu koja treba da se pojavi ove godine.

Fortnite Battle Royal

Epska priča o zombi apokalipsi koja je pretvorena u besplatnu igru u kojoj se igrači bore jedni protiv drugih. Ovaj battle royale mode konačno stiže na Android i iOS uređaje, a grafika će biti gotovo identična onoj koja je korištena za PS4 konzole, što znači da će igrači zaista uživati.

Runescape

Ako ste obožavalac RPG igrica onda vam ovu sigurno ne treba posebno predstavljati. Najnovija verzija Runescape će biti prilagođena mobilnim uređajima. Ovo je old school igrica i nemojte da vas začudi ako bude nešto više zavisna od ostalih.