Written by

Najbolje igrice za Android za ljubitelje životinja

m:apps, preporučujemo| Views: 400

Životinje su sjajni likovi za igranje karakternih video igrica, oni sasvim jednostavo mogu zamijeniti ljudske likove. Ako ste ljubitelj igrica sa životinjama kao glavnim likovima onda definitivno morate isprobati neke od ovih koje vam preporučujemo.

Animal Crossing: Pocket Camp

Ovo je igrica koju je osmislio popularni Nintendo , ima mnogo elemenata klasične Animal Crossing igrice sa elementima mobilne igre.  U sklopu igrice gradite kamp za svoje životinje, pronalazite one kojima je pomoć neophodna. Postoji i društveni element ove igrice jer je možete igrati zajedno sa svojim prijateljima.

Crossy Road

Ovo je igrica Frogger novijih generacija, a glavni cilj igrice je prevesti pile preko ceste na kojoj naravno ima mnoštvo prepreka.  Počinjete sa piletom, ali kako igrica odmiče moći ćete otključavati i druge likove.

Hay Day

Ovo je igrica koju je dizajnirao Supercell, ista kompanija koja je napravila Clash of Clans i Clash Royale. Ova igrica je najsličnija FarmVille-u, sadite biljke, hranite životinje i pravite razne proizvode od onoga što uzgojite. Jednostavna, ali veoma zarazna farmerska igrica koja će vas opustiti i zabaviti.