Written by

Najbolje kalendarske aplikacije

moj android| Views: 194

Kalendari su veoma korisne aplikacije posebno onima koji vole zapisivati sve, koji su organizovani i ništa ne prepuštaju slučaju.  Neke od prvih aplikacija ovakvog tipa bile su datebook i calendars, a i dan danas se koriste u velikoj mjeri.

Ovo su neke od najboljih kalendarskih aplikacija trenutno.

aCalendar

Ovo je jedna od najklasičnijih aplikacija ovog tipa. Ima one osnovne funkcije, razne prikaze datuma, podsjetnik, notifikacije i još mnogo toga. Ova aplikacija posjeduje neke funkcije koje možete prilagoditi sebi pa čak i mjesečeve mjene.

Any.do

Ovo je kombinacija kalendara i liste obaveza i posjeduje najbolje od ove dvije opcije. Veoma je funkcioalna aplikacija i zaista će vam biti od koristi ako morate biti organizovani. Iako se čini da ima mnogo funkcija, ova aplikacija je prilično jednostavna za korištenje i nije konfuzna, a dizajn je ugodan za oko.

Buissness Calendar 2

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija ovog tipa što je veoma iznenađujuće. Uključuje više od 20 tema, sedam widget-a za kalendar kao i brojne prikaze kalendara. Podržava Google Calendar kao i Exchange.

CalenGoo

Veoma ozbiljna aplikacija ovog tipa koja ima zaista mnogo korinih funkcija. Možete je prilagoditi sebi, onako kako vam najviše odgovara. Aplikacija nema veliku listu funkcija, ali one osnovne su u većini slučajeva bolje nego kod drugih aplikacija i to je njena najveća prednost.

Digital Calendar

Veoma solidna aplikacija ovog tipa koja podržava tamnu temu Material Design-a, ima mnoštvo dodataka, a neki od njih uključuju sportski kalendar, TV raspored i više od pola miliona događaja. Ostale opcije uključuju teme, vremensku prognozu, widget-e.