Written by

Najbolje od televizije

m:vijesti| Views: 190

OPEN-najbolje-od-televizije-Hari-slider

Gratis premium TV paketi do kraja 2015. uz vrhunsko dizajnirane Philips uređaje

Proizvodi kompanije Philips, jedne od najvećih svjetskih proizvođača elektronskih uređaja, koja je prošle godine svrstana i na listu među 29 najinovativnijih kompanija u svijetu, se od ove godine mogu pronaći i u ponudi m:tel-a. Philips uređaje odlikuje vrhunski kvalitet izrade, dizajna i kvaliteta, a neki od najsavremenijih modela mogu biti vaši uz m:tel Open pakete.

Pored vrhunskih uređaja m:tel je pripremio primamljivu ponudu za sve one koji postanu Open korisnici, objedine svoje već postojeće m:tel usluge u neki od Open paketa, ili obnove ugovor za svoj Open paket do 31. marta, jer će imati priliku da besplatno uživaju u premium TV paketima do kraja 2015. godine. Premium HBO, Cinemax, Plus, Sport i Pink Plus paketi sadrže preko 30 dodatnih programa među kojima svako može pronaći zanimljiv sadržaj za sebe, a u sklopu HBO paketa se nalazi i HBO videoteka sa preko 100 filmova i serija koje možete besplatno gledati kada god to poželite.

Uređaj koji posebno izdvajamo je novi televizor jedinstvene Ambilight tehnologije koji prevazilazi granice uobičajnog. Ova tehnologija ne samo da vaš ekran čini širim, nego i doživljaj gledanja uzbudljivijim projektujući izuzetno širok sjaj van okvira uređaja na okolni zid, dajući mu dodatnu boju i živopisnost i čineći ekran vizuelno većim.

Philips televizore Ambilight tehnologije odlikuje elegantan i minimalistički dizajn, bez rama i načinjen od stakla visokog kvaliteta. Ovaj uređaj ima i sve „pametne“ opcije koje očekujemo od televizora novije generacije. Možete ga spojiti sa Wi-Fi internetom, prikazati fotografije, snimke ili igrice sa vaših pametnih telefona, gledati projekcije filmova direktno s interneta, obavljati skype video pozive ili staviti za to predviđene naočale i uključiti 3D mode za potpuni doživljaj filma.

Gledanje televizije uz Philips 42PFH6309 dobija potpuno drugačiju dimenziju unoseći u vaš dnevni boravak mnogo intezivniji doživljaj gledanja nego do sada. Uz Open trio paket ovaj televizor možete kupiti na 12 beskamatnih mjesečnih rata od 58 KM, a ukoliko požurite, na poklon dobijate i 3D naočale.

Pored ovog tu su i modeli: Philips 32PHH4309 čija mjesečna rata uz paket Open Trio iznosi 17 KM i Philips 47PFH5609 Smart sa mjesečnom ratom od 68 KM, takođe uz Open Trio paket.

Pored ovih sjajnih Philips TV uređaja predstavljamo vam još jedan – bežični telefon Mira.
Svojom elegantnom siluetom i vrlo kvalitetnom završnom obradom, Philips Mira M5501 predstavlja izazov za konvencionalnu percepciju dizajna telefona. Ukoliko odaberete Open Trio paket ovaj telefon unijeće eleganciju u vaš dom za samo 39 KM.

Da vas podsjetimo, uz Open Trio paket (fiksna, internet i televizija) sa mjesečnom pretplatom od 55 KM (bez PDV-a), pored osnovnog TV paketa sa preko 140 digitalnih kanala, do kraja 2015. godine dobijate i sve dodatne TV pakete gratis, besplatne razgovore u m:tel fiksnoj mreži i drugim fiksnim mrežama u BiH (fair use princip), prijatelj broj u m:tel mobilnoj mreži i neograničeni internet (5120/512).

Navedene uređaje možete da nabavite i uz naše ostale Open pakete, a gratis dodatni TV paketi (HBO, Cinemax, Plus, Sport, Pink Plus) važe za sve koji se odluče za jedan od Open paketa do kraja marta 2015. godine.

U cijene uređaja je uračunat PDV.

Uslove i detalje open ponude saznajte na m:tel prodajnim mjestima, web sajtu mtel.ba ili pozivom korisničkog servisa na broj 0800 50 005.