Written by

Najbolje praznične aplikacije

m:apps, preporučujemo| Views: 354

Iako se to po vremenskoj prognozi ne bi reklo dijeli nas sasvim malo vremena od praznične euforije, dočeka Nove godine i Božića. Ne biste vjerovali, ali postoje brojne aplikacije koje će vas inspirisati za praznično uređenje doma i pomoći vam da se tokom ovih praznika bolje organizujete.

Ako volite sve one svjetlucave, pomalo kičaste ukrase onda obavezno pregledajte ove aplikacije koje će vam dati mnoštvo ideja, ali i obavještavati vas koliko je dana ostalo do Božića.

Christmas Countdown 2018

Ovo je aplikacija koja odbrojava do Božića, ali je toliko sjajno napravljena da je samo odbrojavanje sasvim sporedna stvar. Ona sadrži mnoštvo sjajnih, prazničnih postera, praznične muzike, ideja za savršene poklone i još mnogo toga.  Prednost ove aplikacije je što ne sadrži reklame, a to je ono što svi volimo kad su aplikacije u pitanju.

Google Santa Tracker

Korisnici kažu da je ovo jedna od najboljih prazničnih aplikacija, a tome u prilog govori i činjenica da se upravo ona najviše skida sa Google Play Store-a u ovo vrijeme. Ova aplikacija sadrži nekoliko zabavnih igrica i aktivnosti za klince. Uključuje tajmer, a pored toga locira Deda Mraza.

TickTick

Ovo doba godine je uglavnom užurbano, jer se svi pripremaju za neke proslave, putovanja i kupovanje poklona. Ova aplikacija će vam pomoći da svoje prazniče obaveze lijepo rasporedite i da sve stignete završiti na vrijeme. U sklopu ove aplikacije možete prikupljati recepte za praznična jela te praviti listu poklona za kupovinu.