Written by

Najbolje slušalice za vježbanje

m:ovo m:ono| Views: 110

Ako ste osoba koja voli da vježba, a vježbanje ne možete zamisliti bez muzike onda će vam ovaj tekst dobro doći jer vam predstavljamo najbolje slušalice upravo za vježbanje. Slušalice koje koristimo za vježbanje treba da budu lagane, da ne smetaju, ali i da ne ispadaju.  

Jaybird X4

Ovo su slušalice koje imaju svoju odgovarajuću aplikaciju pomoću koje ih namještate prema sopstvenim afinitetima. Ono što je sjajna stvar jeste što ih možete podešavati u pokretu bez da prekidate sa radom.

Jabra Elite 65t

Spadaju među svakako najkvalitetnije, otporne su na vodu, samim tim i na znoj, ali i na prašinu. Trajanje baterije je zaista odlično i na njih možete snimiti više od 5 sati materijala. S obzirom da posjeduju tehnologiju od četiri mikrofona i virtuelnog asistenta, zaista su sjajan izbor. Ito tako svaršeno neutrališu eksterne zvuke.

Plantronics BackBeat Fit

Slušalice koje važe za najizdržljivije i namijenjene su onima koji uživaju u adrenalinskim sportovima, otporne su na vodu i prašinu i kao stvorene su za plivače i trkače, posebno one koji trče u prirodi i neim nepristupačnim stazama.